Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 4 / 0
guma do żucia to jedyne znane mi rozwiązanie, ewentualnie suplementacja magnezu
  • 5274 / 944 / 0
Reformator, musiapes się chyba dobrze porobić pisząc taki wywód.
Ja na zjeździe pamiętam taka przypadłość że ciężko zdanie sklecić i pustka we łbie. Myślenie sprawiało ból xd
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 932 / 169 / 0
Panie i panowie. Jadłem kiedyś ceca. Poszło przez noc jakieś 5 gramów? bo to słabo klepało i duże dawki i potem na zejściu i cały dzień miałem ograniczone pole widzenia. Na skraju pola widzenia miałem białą poświatę czy coś takiego i tak się zastanawiam co mi mogło być? Było to dobre parę lat temu.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 15 / 4 / 0
14 maja 2022ledzeppelin2 pisze:
Reformator, musiapes się chyba dobrze porobić pisząc taki wywód.
Ja na zjeździe pamiętam taka przypadłość że ciężko zdanie sklecić i pustka we łbie. Myślenie sprawiało ból xd
No właśnie nie, miałem po prostu chujowy nastrój i potrzebę wyjebania z siebie syfu
  • 36 / 1 / 0
U mnie przede wszystkim używanie ketonów siadło na nosie i zębach. Zęby nie tylko mam troche zaniedbane ale też przetarte od szczekościsków z którymi już na szczęscie nauczyłem sobie radzić. A nos nigdy nie będzie taki jak był kiedyś. I bania pewnie też. :)
  • 19 / 1 / 0
Trzeba na bieżąco obserwować swoje ciało, bo sami znamy siebie najlepiej. Jak coś jest nie halo to od razu trzeba ratować sytuację, np. popękane usta dobry jest krem odżywczy z apteki, a i dentysta też musi być przypilnowany, lepiej działać wcześniej niż później
  • 116 / 10 / 0
Tylko ze przeciętny, wjebany ćpun prędzej przeznaczy hajs na następny worek niż jakieś kremy itp.
%-D
  • 482 / 96 / 0
Niestety zgodzę się z osobą wyżej. Ja mimo, że bardzo dbam o swój wygląd, różne kremy, odżywki do włosów, peelingi itp to sam mając mało hajsu i do wyboru kupić maść z heparyną bo ręce już średnio wyglądały, a towar, to kupiłem oczywiście towar. Niestety taka jest cpuńska rzeczywistość.
  • 19 / 1 / 0
im bardziej o siebie dbamy, tym dłużej pożyjemy i więcej imprez przed nami, na pewno warto
  • 2 / / 0
Witam. Ostatnio zażyłem spora ilość 3cmc. W 3 dni 2,8 grama. Następny dzień po tych 3 dniach był tylko ból głowy. Kolejne 2 dni mam takie że obudziłem się z szybko bijącym sercem taki jakby przestraszony i nie mogłem zasnąć. Czułem momentami dziwne mrowienie z tyłu głowy lub z lewej strony. Samo myślenie że to jakiś efekt uboczny 3cmc napawało mnie jeszcze bardziej strachem i sprawiało że więcej myślałem o tym i stąd ten niepokój. Czy miał ktoś kiedyś coś podobnego?
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.