Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 186 / 36 / 0
Brałem to terapeutycznie bez żadnego doświadczenia w używkach 100-150 mg 1-0-0 po urazie, przez 2 tygodnie. Do wygaszania bólu idealne. Psychicznie nie dawało mi nic, poza nagłym usypianiem 30 minut po zażyciu i uczuciem podobnym po wypiciu piwa. Raz wziąłem 200, co dało - tylko nieogar. Po zakończeniu leczenia ostawiłem to CT i następnego dnia pojawiło się uczucie rozbicia i jakiegoś takiego niepokoju i przybicia+trochę objawów fizycznych. Ale u mnie z psychiką ok. Osobie niestabilnej psychicznie nie polecam eksperymentów z tym lekiem, bo nic nie da, poza uzależnieniem i zapewne epizodem z padaczką gdy będzie chciała "w końcu coś poczuć". Przypominam też, ze to jest lek na receptę, a dawkowania rekreacyjnego nie pokryje jeden lekarz. Zostaje albo sępienie recept (przypominam o tym, że każdy lekarz ma teraz wgląd we wszyskie recepty i może podnieść alarm) albo czarny rynek, Nieciekawa perspektywa.
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 2293 / 395 / 0
Dla mnie 180 ml kropelek okazało się z dużo, nieprzyjemny stan.
  • 505 / 91 / 0
Dla mnie przy 800mg z niską tolerką pokazał swoją moc
Ma coś w sobie bo choć nie używam Tramalu bardzo dlugo, będzie ponad rok, to myślę o tym stanie :)
  • 776 / 106 / 0
zjadlem wczoraj okolo 21-22 225mg tramca, nie stanie sie nic jak teraz sobie małego paska poldonu zjem? jestem na lorku 1mg aktualnie
  • 1649 / 1032 / 7
@toxic1337, mniemam że poldon to feta. tramadol był jedzony wczoraj, do tego w małej dawce. Już dawno został zmetabolizowany i pewnie opuścił Twój organizm, także bez stresu możesz.
Możesz, dopóki nie zmieszasz jednego I drugiego, o... Bo to to niebezpieczny miks.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 776 / 106 / 0
Tak, tak. tramadolu ja praktycznie wcale nie jem rekreacyjnie, ale okropnie mnie plecy złapały więc musiałem sie ratować czymkolwiek juz wczoraj. Dziękki :)
  • 2293 / 395 / 0
21 czerwca 2022AbsintionOpium pisze:
Dla mnie przy 800mg z niską tolerką pokazał swoją moc
Ma coś w sobie bo choć nie używam Tramalu bardzo dlugo, będzie ponad rok, to myślę o tym stanie :)
Jak dla mnie 800mg to w huj duża dawka.
Co to za fazę po tym miałeś?
  • 11 / / 0
POLTRAM COMBO FORTE 75mg+650
Czyli ile tbl na pierwszy raz? Jak najlepiej wziąć? Po prostu łyknąć czy rozgryźć czy skruszyć i wciągnąć😂? Ile trwa faza?I do czego jest podobna? Do benzo np?
Chcę się po prostu w końcu dobrze poczuć i mieć dobry humor!
(Chce to wziąć rano ,jest po 3ciej😱)
po południu jadę do brata z ojcem i nie moge być bardzo nagrzana😝
Proszę o szybką odpowiedź bo serio nie wiem co i jak : )
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2022 przez sheena1234, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 505 / 91 / 0
Noddy, faza do odcięcia
Super stan
  • 1 / / 0
No i zaaplikowałem teraz tramal reatard 600 mg. Myślicie że klon który wrzuciłem o 6 uchroni przed drgawkami, czy dorzucić 2 mg klona. Lub też czy jak dorzucę teraz 2 mg klona to będzie lepsza faza?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.