Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 3276 / 933 / 5
Tak jak już pisałem, kwestia osobnicza. Nigdy nie miałem objawów odstawiennych po jaraniu, nie byłem nerwowy ani nie myślałem o tym ciągle. Inna sprawa, że prawie zawsze byłem najarany i do kofika miałem kilka metrów. Jednak wyjazdy za granicę wspominam miło, a często czułem się tak wyśmienicie, że podejmowałem decyzję o zakończeniu przygody z trawką, po czym wracałem do NL i szedłem do kofika.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 853 / 262 / 0
Leci mi trzeci tydzień bez bucha (no z jednym wyjątkiem bo jak sprzątałem tydzień temu znalazłem jakieś okruchy i już nie mogłem się powstrzymać żeby nabić dupkę, to zeskrobałem jeszcze pyły z dna słoika :halu: nic mi to nie dało bo zeszło na pół bucha i żałuję no ale jak ćpun pomyśli to ćpun robi %-D), w tym czasie trochę zacząłem ćwiczyć na odmułe i rzeczywiście całkiem dobrze się człowiek czuje. Ale już mam dość i tak, w piątek idę po wora i skuje się jak dzika świnia %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 90 / 14 / 0
Detox ciężka sprawa :D
Ale za to jaką różnice to robi. Naprawdę warto hahah.
Według mnie coś obowiązkowego ^^
„Czasem robię przerwy żeby poczuć jak to sieka” %-D :liść: :bongo:
  • 90 / 17 / 0
02 lutego 2021Juowska pisze:
Mówcie co chcecie, ale marihuana uzależnia w chuj. Nie jaram od 2 tygodni, bo na stałe mieszkam w Holandii, teraz jestem na urlopie w Polsce i nie mam opcji na bakę i szlag mnie trafia. Nawet śni mi się jaranie. W Holce rozpaliłam się jak szalona, nie mogę się doczekać powrotu i kupienia sobie jarania. Jestem cały czas podenerwowana.
Potwierdzam ^^ miesiąc nie jaram, w zastępstwie robię sobie skręcane szlugi z mocnego tytoniu. %-D Co i tak nie zmienia faktu że żadne leki na uspokojenie nie działają a o zaśnięciu już nawet nie wspominam. "Senne dni i bezsenne noce". Jak znalazłem ostatnio małego topa co się zawieruszył w plecaku to po jednym buchu myślałem że eksploduje z radości xd Wszystko zależy od osoby tak naprawdę. W moim przypadku jaranie rzucę po śmierci %-D Mało tego szukam cały czas pracy w naszym kochanym kraju nad wisłą i tylko się wkurwiam że bucha nie mogę złapać a dałem sobie słowo że nie dam już zarobić tym frajerom bo i tak za długo mnie kroili. Na dodatek mam po wypadku przepuklinę na odcinku lędźwiowym i bez baki to jakaś katorga. Nawet już straciłem nadzieje na posianie czegoś w outdoorze bo po 2 ostatnich sezonach to w depresje wpadłem. Bez auta to praktycznie niemożliwe a rowerem już mi się odechciało jeździć, nie mówiąc już o pladze wściekłych komarów, much i oczywiście kleszczy. Ostatnim razem musiałem brać antybiotyki przez to dziadostwo. Napomnę że stosowałem spraye i inne środki bezpieczeństwa. Na chacie też nie idzie bo moi starzy cierpią na narkofobie. ..więc generalnie jak pech to pech...
@Juowska też bym wyjechał ale jak czytam te wszystkie opinie o agencjach które robią w wała pracowników to aż strach się ruszyć zwłaszcza gdy nie ma się nikogo na miejscu. Poza tym w pl powoli beton pęka jeśli chodzi o mj. Pozdro 600
Pewnego razu Bóg stworzył Niebo i Ziemię...:heart:
  • 43 / 15 / 0
@czak97 polecam SBA Flex jeśli chodzi o agencję pracy w Holandii, ostatnio przez nią byłam i jest kozak. Co do sennych dni i bezsennych nocy POTWIERDZAM W CHUJ. Ostatnio nic mi na sen nie pomaga, nawet słuchanie odgłosów deszczu na YouTube. Dopiero audiobook Granicy Zofii Nałkowskiej mi pomógł w zaśnięciu. Dałabym się pokroić za dobrą sativkę, to jest dramat. Może uda mi się ogarnąć, bo chcę się zobaczyć z jednym ziomkiem, który ma kontakty. Jak przyjadę do Holki to tak się spizgam, że nie będę wiedziała co jest 5
Uwaga! Użytkownik Juowska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 15 / 0
Sukces! Za pół godziny z ziomkiem jaramy gibona! https://youtu.be/0bIFamGtMhc
Uwaga! Użytkownik Juowska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12836 / 2503 / 0
W życiu nie uwierzę w żadne krzaczki na własny użytek i w ogóle jakiś legal poza grubo przepłaconą "medyczną".
Ruchy / projekty / próby były już bardzo dawno temu i jak dotąd nadal krajowym stanowiskiem w tej sprawie jest "zalegalizować marihuanen??? W żadnym wypadku!!! A na co komu to potrzebne??"
  • 90 / 17 / 0
@Jezus Chytrus Dla mnie wystarczy dekryminalizacja tak jak np. w hiszpanii. W kwietniu mają składać projekt. Zobaczymy, nie ma co się tak negatywnie nastawiać.
Pewnego razu Bóg stworzył Niebo i Ziemię...:heart:
  • 1768 / 599 / 0
Raczej trzeba liczyć na to, że inne kraje zmienią prawo narkotykowe, a Polska będzie małpować. Największa szansa, że w tę stronę to pójdzie. Ale propaganda robi swoje, niedawno bieda-portale dla Januszy spamowały o tym, że jakiś czubek sobie wstrzyknął wywar z łysiczek. I jak myślicie, co bardziej trafia do świadomości starszych obywateli — wyniki badań naukowych nad medycznym zastosowaniem psylocybiny, czy jakiś debil, który użył jej w taki sposób, że było wiadome, iż to chujowy pomysł..? No właśnie. Także jakieś nadzieje związane z tym, że do sejmu trafi projekt to lipne nadzieje.
  • 1052 / 149 / 0
Nie bieda portale ale tu na forum też o tym pisano. Wstrzyknął ponoć wywar z cubensisow i dostał zakazenia plesnia cubensis psylocybicostam 😁 Chuj wie czy to nie prawda, byly na hyperrealu powazne rozkminki np odnosnie iniekcji dordzeniowych 😂
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.