Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / 3 / 0
Pytanie trochę z innej beczki bo nigdzie na forum nie widziałem by był ten temat poruszany.

Chodzi o przechowywanie dexa, a dokładnie Acodinu. Otóż jak wiadomo mamy upały i przez parę najbliższych dni raczej chłodniej nie będzie, no i tutaj nasuwa się pytanie odnośnie wpływu wysokich temperatur na dexa w kaszlodynie. Otwieram ostatnio schowek w aucie i znalazłem blistra, auto przez kilka ostatnich dni potrafiło stać w słońcu więc spokojnie temp. w środku dochodziła nawet do 40 stopni.

Czy taki lek jest już do wyjebania? Wiadomo, że np. antybiotyki czy psychotropy potrafią mocno zmienić lub stracić całkowicie swoje działanie pod wpływem wysokiej temperatury a jak myślicie jak to wygląda z dexem?
  • 153 / 16 / 0
@shelk87 wątpie żeby nawet minimalnie stracił na mocy.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 54 / 0
Można tu pytać o miksy?

@Klamm albo ktoś kompetentny:

Kolega wrzucił w siebie dziś 2400mg piracetamu, 40mg noopeptu, ~10mg PRL-8-53, 800mg l-teaniny, 500mg kofeiny, 2400mg lecytyny. Zastanawia się czy dorzucić jeszcze 150mg DXM? Przeciwwskazania?

Aha, i 10mg lewocetyryzyny.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 8 / 0
Żryj spokojnie :wink: klepnie jak zazwyczaj, tylko jeden blister to deczko mało :(
  • 311 / 54 / 0
Chodzi właśnie o to by dysocjacji było jak najmniej, za to stymulacja i empatia.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 5 / 0
Po ilu dniach od zażycia 150mg DXM będą znów działać mikro dawki typu 45mg (w celu podbicia kodeiny)?
  • 151 / 8 / 0
Zrób tydzień przerwy i będzie ok. To i tak z zapasem.
  • 93 / 5 / 0
Gdy miałem jakieś 14-15lat, zdarzało mi się lączyć DXM z ssri(wiem ze to niebezpieczny miks, wtedy bylem młody i nie myślałem o tym jakoś)
Myślicie że takie coś w tak młodym wieku mogło mi coś na stałe w mózgu uszkodzić? Z tego co pamiętam to jakiś miesiąc po zaprzestaniu brania DXM miałem wtedy coś w stylu lekkiej derealizacji, ale potem przeszło.
I kolejne pytanie, czy z taką przeszłością bezpieczne jest teraz jak mam 22lata wrzucanie dawek od 30mg do 300mg czy raczej powinienem nie ryzykować?
  • 316 / 67 / 0
Jest to raczej bezpieczne, ale skłaniał bym się ku wybraniu lepszego narkotyku, bądź co bądź mamy tu deksa który jest albo kochany albo nienawidzony przez tutejszych użytkowników. Warto to rozważyć.
Zarzuć 30mg, po 2h jak ci nic się nie będzie działo dziwnego, możesz zjeść pake do końca (270mg), będzie to mocny trip 2-3p. Ale z tego co widzę ty już jesteś wprawiony w apteczne zabawy. To najważniejsze nie za często, rób tydzień przerwy między tripami na deksie, a najlepiej dwa tygodnie i będzie cacy
  • 78 / 11 / 0
Prawdopodobnie jutro po przerwie zamierzam wziąć 900mg DXM,więc standardowo pytanie.Jesli nigdy nie wymiotuje to wrzucanie po 20 pigul x3 po 5-10 minut to dobry pomysł?I czy po przerwie może rozdzielić to na 180+720, czy lepiej na raz?Zastanawiałem się też nad 1+2+3+4+5+6+7+8+9+15 tabsow w przerwach 2x krótszych w stosunku do ilości,ale chyba odejdę od tego pomysłu.Jestem świadom,że każdy organizm jest inny i raczej mało mi da czyjes subiektywne odczucie,ale może jednak.
Pozdrawiam cieplutko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.