Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
Kolega znalazł inny sposób

wsadź towar do zamrażalki na pare godzin, i wtedy siup
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 12 / / 0
O tym nie pomyślałem, dzięki. Jak znowu dostanę morky to przetestuję i zobacze jak na kinolu się mrożenie odbija.
  • 4894 / 853 / 0
31 sierpnia 2017wsrh15 pisze:
Mam pytanko. Biore seronil w dawce 40 mg od miesiąca. Czy będzie miało to duży wplyw na działanie trojki? Przy braniu parogenu wszelkie stimy dzialaly na mnie bardzo slabo. Wiem ze SSRI mocno oslobia dzialanie ale chcialbym sie dowiedziec czy miesiąc brania seronilu znaczaco wplynie na faze?
Najprawdopodobniej będzie mieć znaczący wpływ i 3CMC w ogóle nie zadziała. W najgorszym wypadku dostaniesz ZS. Gra nie warta świeczki.
  • 3 / 1 / 0
Polecam mix 3cmc + 4cmc + NEP w proporcjach 200:150:50, mocne wrażenia gwarantowane 😁 %-D %-D %-D
  • 5127 / 890 / 0
Chce spróbwać IV 3-CMC. Źródło czyste. Ja mnie sniff robił to ile na iv przyjal. Apteczka benzo pod ręką. Chce zobaczyć czy trójki wchodzą i jk wchodz tą drogą i jak będzie chujowo to żeganm tą grupę substancji dopoki meg 2 sie nie pojawi.

PYTANIE zasadnicze- CHLOR mi nie wypali żył ??

ps - mam dziwice życie i zdaje sobie sprawe ze to debilne, ale benzo gra mi w zylach,
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 219 / 9 / 0
Po przetestowaniu szeregu 4 i 3 stwierdzam, że jednak 3 jest bardziej uniwersalna i spokojna. Wracam do obozu wielbicieli 3cmc. Dobra trójka zawsze lekko dopali i da trochę eufo. 4 jest bardziej intensywna, potrafi dać niezłe eufo ale też czasem niewiele daje a zmęczy. 3 porusza się w bardziej przewidywalnym przedziale :)
  • 279 / 24 / 0
imo przede wszystkim przy 3 czystość umysłu jest dużo większa co stawia 3 nad 4ką dla mnie.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 390 / 24 / 0
3-CMC spożyte oralnie (rozpuszczone w napoju) działa dość delikatnie na mnie, gdzie sniff powodował wystrzelenie w kosmos. Jednak wypalenie nosa po wciągnięciu jest tak paskudne, że jak dla mnie niewarte zachodu, szczególnie jak ktoś delikatny nos ma. Po przerobieniu 5g w niecałe 4 dni dosłownie babrałem się w krwi, która codziennie wybuchała fontanną w niespodziewanym momencie. Nie mówiąc oczywiście o katarze i żółtych glutach, które śmierdzą i ciągną się przez następne kilka tygodni. Bardzo przyjemna substancja, jednak skutki uboczne czyli uszkodzenia nosa przekreślają ją dla mnie niestety. Zjazdy też paskudne mam, bo jest to piekło dla psychiki trwające kilka godzin. Wie ktoś może jak to ma się do polipów w nosie? Wiem, że na pewno jest to szkodliwe i gorsze niż jak się ich nie ma, ale dużo szkodzą na nie? Będę miał na nie operację, jednak na fundusz, więc wiadome, że czekam :listen: Do tego zauważyłem, że jak zacząłem testować beta ketony to mam zaburzenia w funkcjonowaniu śluzówki w nosie. Nawet bez kataru potrafi mi się lewa i prawa dziurka w nosie zatykać na zmianę. Szczególnie jak temperatura spadnie, i jest chłodno, to mi się automatycznie nos zatyka. Jak jest ciepło czy robię sobie gorącą inhalację jakimiś olejkami to się ładnie odtyka.

PS. Szkoda wyrzucić ostatniego zestawu, więc co polecacie na czyszczenie nosa po wciąganiu? Chodzi mi o konkretne nazwy substancji/produktów, które mogę kupić najpewniej w aptece. Do tego mam jeszcze Pronasal i Metypred (ale pronasal raczej odpada, bo można go stosować przy zapaleniach, jednak nos nie może być podrażniony, w strupach i tak dalej). No i myślicie, że na żołądek coś warto osłonowo brać? Bo nawet jak nosem wciągne, to potem mnie w żołądku męczy trochę, co raczej jest oczywiste. Z góry dziękuję :)
Fajnie działa 3-CMC podane oralnie. Delikatniej od sniffa, ale za to dłużej. Nie ma takiego chaosu w głowie, a przyjemniej jest na pewno. Do tego nos może odpocząć :) Trochę brakuje tego mocnego wejścia, ale czas działania i o wiele lżejszy zjazd (po sniffie u mnie to masakra), czynią tą drogę podania naprawdę sensowną :) Ogólnie polecam chociaż spróbować jak ktoś już się truje beta ketonami. Minęło już kilka godzin, 3 dawki i nie czuję żadnych nieprzyjemnych odczuć ze strony moich wnętrzności :) Wiadome, jutro może być różnie, ale myślę, że nie będzie tak źle.

Posty połączone. MrRabbit.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
Dostalem 3cmc browna w dość wilgotnych grudach, ?coś jak mokry cukier?, w każdym razie dość papkowate i mocno klei sie do karty/rąk. Da się to jakoś ususzyć? Tego nie da sie sniffować :p
Predzej martwy niz slaby
  • 1141 / 116 / 0
Da się.
To trudne, ale trzeba poczekać aż wyschnie zamiast napierdalać mokre.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.