Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
W jakim wieku zacząłeś/ęłaś ćpać?
Mniej niż 13
202
6%
13-15
1202
36%
16-17
1212
36%
18-19
412
12%
20-21
158
5%
22-23
72
2%
24-25
19
1%
26-27
21
1%
28-30
8
0%
Więcej niż 30
46
1%

Liczba głosów: 3352

ODPOWIEDZ
  • 712 / 83 / 2
@Carlosa To najwyższy czas zacząć!
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 67 / 0
06 września 2020Termos789 pisze:
@NahoyCito 300mg dexa w wieku 9 lat? Pewnie jeszcze waga w okolicach 40kg żywej masy, srogo %-D Możesz coś więcej napisać? Skończyło się przypałem, czy coś?
Mnie to by chyba takie coś do końca życia popierdoliło.
Interesowały mnie inne stany od małego, chciałem poczuć się jakoś inaczej i z ciekawości przeglądałem Internet gdzie pisali coś o Acodinie, patrzę i miałem to ma szafce, piłem po kilka ml syropu albo po 2 tabletki i myślałem że będzie faza lmao, aż w końcu postanowiłem wypić cały syrop co daje chyba 300mg jak się nie mylę, na początku widzialem kolory, potem jakieś czaszki i sobie wkrecilem że mi tak zostanie, chodziłem jak mocno pijany i histamine Mi tak wyjebalo że nie widziałem co robić. Kilka godzin oglądałem filmy, matce powiedziałem o tym to powiedziała że za dużo wziąłem, jakoś po 5h już się ustabilizowalo i to mnie odrzucilo od testowania jakichś dziwnych substancji. Szkoda, że tylko na kilka lat. To jestem w stanie sobie wybaczyć bo nie byłem świadomy co robię w sumie, ale już nastolatek wie że kodeina to opioid jak tak jak heroina A mimo to moja zjebana ciekawość mnie podkusiła. Co prawda Nie jestem uzależniony, raz na dwa miesiące wypije PST, ale i tak mnie to strasznie boli. Patologii raczej nie było w domu dużej, matka zawsze chciała jak najlepiej, nie piła w ogóle ani nic. Z ciekawości przerodziło się to wszystko w poszukiwanie szczęścia w chemii.
Uwaga! Użytkownik NahoyCito jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1941 / 193 / 0
Nie pamiętam czy już pisałem kiedy zacząłem ćpać (wina zjadania kilogramów benzo w młodości). Ale ogólnie to pierwszy raz się upiłem w wieku 13 lat. Potem od święta była trawka, tak w wieku 15 lat jakoś. A w szkole średniej, w 2 LO poznałem DXM i kodeinę. Chodziłem całą szkołę od wtedy odklejony. Nie miałem znajomych, bo wolałem latać na DXM. Następnie brałem duże ilości benzo od lekarzy. A potem już z górki, odkryłem RC, inne narkotyki jak amfa czy piguły.
Take DXM and Be Happy
  • 28 / / 0
13, ziolo. Dzisiaj jestem juz pelnoletni, a jeszcze nigdy sie nie upilem %-D
  • 138 / 32 / 0
Piwo - 13 lat
Spirol z meliny - 14 lat
amfa - 16 lat
koka - początki studiów, to chyba ma się 20.
mefedron i reszta wynalazków typu 3mmc, 4cmc - w miarę jak się pojawiały.
Fajki - nigdy nawet nieodpalonej w ryju nie miałem.
Od małolata rodzice kopcili w domu, niemiłosiernie mnie wkurwiał ten odór. Może jakby dodatkowo chlali i ćpali to nic bym w życiu nie ruszył? %-D
Chociaż fajki to teoretycznie rzuciłem jak wyszedłem z łona matki...
  • 231 / 42 / 0
Papierosy to już w wieku 12 lat, tak samo zresztą jak alkohol. :papieros: :wino:
W ostatniej klasie gimnazjum spróbowałam z kolei jaranka (zakładam, że było to już 16, nie 15 lat). :liść:

Dopiero po 18-tce przerzuciłam się na specyfiki typu amfetamina, kryształy, przeróżne piguły na MDMA. Z czasem zamiłowanie do benzodiazepin, kolejnym krokiem był tramadol. Jeszcze dużo rzeczy do spróbowania przede mną. :pacman:
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Szlugi od 13 roku życia
Pierwszy blant w wieku 16 lat
  • 3244 / 553 / 0
W narkotyki zaczynałem będąc już pełnoletnim. Nie liczac marihuany to będzie już 5tnica. mj 6. Od zajarania szluga to niebawem wybije dekada. Przejebane nie ma lekko.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1067 / 206 / 0
Ja zacząłem w XXI.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 228 / 36 / 0
09 września 2020dziksk pisze:
Piwo - 13 lat
Spirol z meliny - 14 lat
amfa - 16 lat
koka - początki studiów, to chyba ma się 20.
mefedron i reszta wynalazków typu 3mmc, 4cmc - w miarę jak się pojawiały.
Fajki - nigdy nawet nieodpalonej w ryju nie miałem.
Od małolata rodzice kopcili w domu, niemiłosiernie mnie wkurwiał ten odór. Może jakby dodatkowo chlali i ćpali to nic bym w życiu nie ruszył? %-D
Chociaż fajki to teoretycznie rzuciłem jak wyszedłem z łona matki...
dziks,myślałam, żeś porządniejszy człowiek, a tu taka degeneracja ;)
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.