Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 757 / 31 / 0
Przy trzech juz mialem fajna jazde - na 1 raz mysle ze idealnie. Gdybym teraz mial wziac to bym zarzucil 4 moze 4.5, mysle ze potem moze byc juz nieprzyjemnie od ujebania.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / / 0
ja pierdole jest to chyba najgłupszy drag
raz to piłem a raz wsadziłem to do kapsułek po rutalu c<polecam,duże kapsułki,sporo ich jest w paczce i tanie są>
efekty o kant huja rozwalić a ten smak to mistrzostwo świata w najhujowszych smakach. chyba nie masz nic gorszego
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Benzydamina . Szczerze mówiąc : dorosłem i zmieniłem zdanie o tej substancji . Umiejętne jej spożycie może zdizałać cuda . Po co jeść duże ilości benzy ? Najlepiej najpierw zaprawić się Deksem . Podstawa to udana ekstrakcja i kapsułki, wcześniejszy lekki posiłek i popicie czymś ciepłym ( herbatą ) . najlepiej zapodać w godzinach popołudniowych . efekty z dxm są przepiękne . Myślę nad miksem : DXM na początek w ilości 450mg po godzince powója jak zacznie się wkręcać to troszkę benzy ( 1,5g maks ) . Na bezsennośc słuchawki na uszy i rysowanie czegoś porytego .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 5299 / 104 / 0
CosmoDo mam mały staż z benzą bo jedynie trzykrotne użycie. Zrobiła mi cipę w mózgu ale nie o tym ten poemat %-D Jeśli jeszcze kiedyś dam się na to gówno namówić to na pewno w takiej samej konfigurancji: pierwsza benza po ekstrakcji wodnej [ponoć po alkoholowej ma smak, że w piekle tak źle nie karmią :D {cytat śmkj}] i godzinę później 450 kaszlodynu. Fazy wchodzą wtedy mniej więcej razem, a jak wiadomo w kupie\gównie raźniej

W kupie raźniej - to musiały wymyslic muchy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 344 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Jako iż jest to ostatni czas wolny przed maturą, mam zamiar zarzucić dzisiaj BXM. Nigdy nie próbowałem benzy i jeśli rzeczywiście tej nocy to zrobię, to na 99% będzie to mój pierwszy i ostatni raz z tą substancją. Mam zamiar zarzucić 3 saszety + 450mg dexa. Uważacie, że ta dawka jest w miarę proporcjonalna, czy może dorzucić mniej kaszlo? Mam w planie ściągnąć jeszcze jednego bucha zielska, tudzież smartshivy.
Dodam, że wczoraj tripowałem na powoju (środek lasu nocą, 5 osób).
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
spróbuj samej benzy pierw moim zdaniem
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichybob »
Brałem benze pare dni temu(wymieszane z wodą i wypite)+MJ. No bania nawet nawet choć pewnie za mało zapodałem (2 saszety). Halunów jakoś specjalnych nie miałem. Coś tak czasem widziałem, coś słyszałem, krzywo łaziłem. Zastanawiam się czy nie spróbować ponownie (tym razem zawine w chusteczki) tylko ze 3-4 saszetki.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez Cichybob, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Cichybob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Wez 4 saszety + 300 dxm i napisz jak było :-D .
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Radzisz mu tak na pierwszy raz z benzą? Co Ci ten człowiek zrobił??
Pochożerco nie słuchaj sie go...

Lepiej by było jakbyś pierw spróbował 2-3 saszet bez deksa, ale druga strona medalu jest taka że DXM niweluje
lęki, potęguje i robi Miss z brzyduli benzy.

Więc jeśli to ma być BXM jednak to proponuje tak z grama piździelca i 300mg deksiwa.

Patrz pod nogi :-p
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
No może troch za dóżo mu pisałem , ale znam typa co na pierwszy raz zjadł 6 saszet i 450 dexa :-D , on miał dopiero grubo.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.