Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / 1 / 0
Cześć,

jestem tu nowa i chciałam sprawdzić tramadol. Wzięłam 3x sudexy (225 mg) i po 2h nic, żadnej reakcji. Dołożyłam jeszcze 2x sudexy (150 mg) i po godzinie nic. Po kolejnych 150 gramach również niezbyt reakcja.

Co się dzieje? Leki kupione w aptece razem z klonem.
  • 32 / 3 / 0
@espo tez tak miałem ostatnio w czwartek. Na start 2 razy skudexa nic później kolejny i skończyło się na 7. Zamiast być w euforii to byłem mega zły. Nie wiem dlaczego tak się zadziało. Raz się weźmie 1 tabletkę i klepie… raz 7 i zero luzu …
  • 3 / 1 / 0
@Marcin91wawa No, to było wielkie rozczarowanko. Czytam 2 tyg całe forum, kupuję Sudexę, w końcu jest TEN DZIEŃ... i nic się nie dzieje.
  • 1211 / 616 / 0
@Espo bierzesz jeszcze jakieś inne leki/dragi?
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
@Vratislav Nie, nic. Tym bardziej zaskoczył mnie brak reakcji na tramadol. Jutro kupuję Tramal w płynie, zobaczymy, czy cokolwiek się zmieni.
  • 5801 / 1193 / 43
Kapryśny bywa często.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 577 / 127 / 0
@Marcin91wawa detoks trwa średnio 2 tygodnie, także źle farmaceutka powiedziała. Kup sobie na bóle ketoprofen lub diklofenak, na biegunkę loperamid, coś na uspokojenie, dobrze by było mieć też cokolwiek na nadciśnienie (ciśnienie skacze do góry w czasie odstawki), ale to już na receptę. Olej CBD też kupisz bez recepty, przynosi ulgę.
  • 32 / 3 / 0
Ok dzięki. Właśnie mam ketonal 100 i diclofenac 100 Retard . Ogólnie To jestem spokojny. Najgorsze są nogi - a dokładniej mięśnie łydek. Dziś rano wziąłem ketonal 100 mg 2 razy . I z 6 godzin było spoko. Teraz trochę znowu boli to wezmę. Dzięki, że ja nie pomyślałem żeby to wziąć. Myślałem o jakimś Reallnium. Ale nie mam… i nie chce mieć. 🤬
  • 577 / 127 / 0
No potrafią zaszczypać łydki.
Uzupełniaj elektrolity, o ile jeszcze tego nie robisz.
Na bóle pomagają też ćwiczenia fizyczne (o ile stan organizmu na to pozwala). Może to trudne psychicznie zmusić się na początku, ale warto. Wygenerujesz naturalnie endorfiny i przez jakiś czas poczujesz ulgę. Gorąca kąpiel też pomaga. U mnie efekt trwa jakieś 2h. :)
  • 84 / 9 / 0
tramadol ma dwie fazy odstawienia przynajmniej u mnie. Pierwsza opioidowy zespół odstawienny pewnie koło tygodnia będzie sie utrzymywał. Druga po mniejwięcej tygodniu, czyli spadek serotoniny i huj wie czego tam jeszcze w każdym razie poprzez drugi stymulujący profil dzialania tramca. Rozbicie psychiczne, bezsilność, problemy ze snem, natarczywe myśli i generalnie depresja połączona z momentami ogromnego wkurwienia i dysforii. U mnie problem jest taki, że ciąg trwa od roku z kilkoma przerwami cold turkey do 3dni. Pozatym pregaba również przy obniżeniu dawek do 600mg pokazuje swoje objawy odstawienne, gdybym już nie był w nia wjebany to zdziałałaby cuda. Oczywiscie rok to whuj dlugo, tymbardziej zupelnie brakuje mi pomysłu jak przetrwać nawet na ten tydzień.

Jest jakiś sposób na powolna redukcje dawek tramca, to ma sens? Cold turkey robi się bardzo nieprzyjemny i staram się robić to stopniowo, niestety juz od kilku msc jem około 2g w 5dni potem 2dni zero lub jakas mała paczka kody i nowy tydzien to samo. Właściwie to staram się to robić od grudnia i miałem nadzieję że w ten sposób będzie coraz łatwiej przy skręcie, no raczej nie jest. Wczesniej jadlem dużo więcej no ale jak widać stoje juz w miejscu.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.