Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 911 / 206 / 1
Najlepiej napisz o jakie leki konkretnie pytasz, ma to duże znaczenie. A osób takich jest tu wiele.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 288 / 19 / 0
Co jaki czas robicie mostki i jak dlugo? Mówię o profilaktycznych, badania w normie.
  • 2809 / 364 / 0
Określ jaki rodzaj leków ( czy to ssri benzo itp bo sporo tego jest ) , bo każde mają zupełnie inne działanie i inaczej wpływają na każdego a osob tutaj które biorą SAA i biorą takie leki jest napewno wiele ..
  • 615 / 96 / 0
...prócz tego co napisali wyżej zależy też o jakich środkach myślisz, ogólnie są te dobrego jak i złego samopoczucia no i np o ile testosteron należy do tej pierwszej grupy o tyle też kwestia indywidualna jak kto reaguje mam kumpla co mu po 100mg propa waliło w dekiel no i w jego wypadku antka czy trena nie widze gdzie samopoczucie kiepskie tzn rozdrażnienie jak przy grypie/kacu gdzie idzie zajebać babe w sklepie "to tu 2 plasterki tej szyneczki, yyy albo nie tej , tamtej wezme...." XD
No i połączenie dragi+psychotropy+sterydy+alko to najkrótsza droga do ześwirowania tak jako przestroge pisze.
  • 243 / 13 / 0
03 lutego 2021dajmon pisze:
Najlepiej napisz o jakie leki konkretnie pytasz, ma to duże znaczenie. A osób takich jest tu wiele.
04 lutego 2021sclero2014 pisze:
Określ jaki rodzaj leków ( czy to ssri benzo itp bo sporo tego jest ) , bo każde mają zupełnie inne działanie i inaczej wpływają na każdego a osob tutaj które biorą SAA i biorą takie leki jest napewno wiele ..
06 lutego 2021TMq pisze:
...prócz tego co napisali wyżej zależy też o jakich środkach myślisz, ogólnie są te dobrego jak i złego samopoczucia no i np o ile testosteron należy do tej pierwszej grupy o tyle też kwestia indywidualna jak kto reaguje mam kumpla co mu po 100mg propa waliło w dekiel no i w jego wypadku antka czy trena nie widze gdzie samopoczucie kiepskie tzn rozdrażnienie jak przy grypie/kacu gdzie idzie zajebać babe w sklepie "to tu 2 plasterki tej szyneczki, yyy albo nie tej , tamtej wezme...." XD
No i połączenie dragi+psychotropy+sterydy+alko to najkrótsza droga do ześwirowania tak jako przestroge pisze.
No właśnie nic nie biorę jeszcze, ani leków od psychiatry, ani testosteronu. Przymierzam się do tych dwóch rzeczy od dłuższego czasu i zastanawiam się czy można jednocześnie. Być może sam testosteron poprawiłby samopoczucie. Nie wiem czy nadaje się do psychiatry w ogóle. Tu mój temat: brak-checi-do-kontaktow-towarzyskich-t71385.html
  • 100 / 6 / 0
z tego co piszą to pewnie antydepy i testo = mega pewnosc siebie sam jestem ciekaw
  • 244 / 58 / 0
Ciężki temat ogólnie... ja bym zaczął od badań tych podstawowych i zaprzestaniu codziennego "trzepania"... potem suplementacja cynkiem i dobra dieta... po miesiącu powtórne badania a dopiero potem chemia.
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 615 / 96 / 0
07 lutego 2021matthewx pisze:
z tego co piszą to pewnie antydepy i testo = mega pewnosc siebie sam jestem ciekaw
No to po odstawieniu dopiero ciekawie musi wyglądać. Nieraz widziałem jak po samym teściu chłop złapał depresje, jak i na cyklu przeceniał swoje możliwości co kończyło się sprowadzeniem go do parteru... :korposzczur:
  • 2 / / 0
Ja nie chcę handlować ani kupować ani sprzedawać, chciałbym tylko wiedzieć czy ludzie są zorientowani czy to co krąży po siłowniach to jest prawdziwy tamoxifen czy nie? proszę o opinie o produkcie/realiach więc nie kasujcie postów od tak.
  • 1305 / 162 / 0
Jeśli chodzi o samo samopoczucie typu męskiego to zamiast wbijać teścia wystarczy brać proviron 25-75mg /Dz
U mnie to jest lepsze na hujowy nastrój od SSRI
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.