Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 581 / 91 / 6
Podaj nazwy chemiczne i systematyczne wszystkich (chyba pamiętasz co brałeś) to będzie łatwiej.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 158 / 2 / 0
2 MMC

Wszystko jest na stronie sklepu z którego kupowałeś.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 202 / 3 / 0
C11H15NO - mefedron, 4-MMC.
  • 1342 / 48 / 0
C11H15NO - mefedron, 3-MMC, 5-APDB, 6-APDB
SESH
  • 211 / 29 / 4
Masz podpisane te RC tylko wzorami, numerami CAS?? Czy każde w innym opakowaniu bez żadnych informacji??

1. Jeżeli masz te wzory\nr to po prostu wpisuj w duckduckgo ew. lookchem.com Albo szukaj na stronie vendora od którego to kupiłeś.
2. Jeżeli nie masz nic, to zrób zdjęcie i wrzuć tu. Może bardziej doświadczeni userzy poznają co to za RC %-D
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
Podepnę się do tematu.

Znajomy (pato pato) palił kiedyś "talizman kierowcy", czy coś takiego z jakiegoś sklepu z dopalaczami.
Mówił, że czuć euforie, speeda, jest duża chęć na dorzutkę.
Mocno uzależniające - mająć 100 zł potrafił jechać do miejscowości jakieś 20km obok (za paliwo płacił ~40zł), żeby za 60zł kupić 1g tej maczanki.

Co na tym było?
Podejrzewam alfe-pvp.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 10 / 0
Kupiłem nowy batch 3-MMC od vendora. Z reguły dostawałem śnieżnobiały proszek albo przezroczyste jak lód kryształy. Tym razem były to jasno-żółte grudki podobne z wyglądu do kruszonki na cieście. Rozgniotłem je bez większych trudności i wyszedł mi z tego taki proszek, który po wysypaniu na kartkę zostawił na niej mokre ślady (?). Cała substancja była jakby trochę lepka, część produktu zostało na ściankach woreczka, a proszek zlepiał się ze sobą. Teraz już wyschła. Wcześniej przez ponad dobę leżała w zimnej skrzynce pocztowej, może to mogło mieć jakiś wpływ? Słyszałem, że speedy potrafią występować w postaci kruchej pasty różnych kolorów i że batch taki ciężej jest zmiksować ze względu na teksture. Zaniepokoiła mnie trochę ta barwa i mokre ślady na kartce.
Produkt w sklepie opisany był jako chlorowodorek w postaci kryształów.
"Nie rozpamiętuj, nie myśl, nie zastanawiaj się, nie medytuj, nie analizuj, pozostaw umysł w naturalnym stanie"
  • 1329 / 59 / 0
Już wcześniej ludzie narzekali, że jeden z nowych sortów 3mmc jest wilgotny. Myślę, że to, że paczka leżała w skrzynce pocztowej, nie miało żadnego znaczenia.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 142 / 4 / 0
Gorzkie, delikatnie znieczula język, na bardzo malutkim kartoniku, nie czuć stymulacji ale zdecydowanie nie chce się spać, OEVY, CEVY, długo wchodzi - czy jest ktoś w stanie stwierdzić co to może być?
jak Państwu minęła noc? pewnie wypiło się trochę, co?
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
  • 1 / / 0
niebieskie tabletki z logiem serca. Podejrzewam, ze nie MDM. co to moze byc?
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.