Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 52 / 0
Ja osobiście podgrzewałem liquid w gorącej wodzie mieszając przy tym. Tylko ostrzegam - z dobre 10 min to trzeba robić. Rożne kanna mają różną rozpuszczalność. Np. 5f-akb-48 rozpuszcza się w miarę dobrze, zaś BB-22 za chÓj nie rozpuścisz :).
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 146 / 0
Wylajtowany pisze:
A powiedzcie jak to jest z tolerka? Zaczynając palić kanna całkowicie przestało mnie klepac mj, kanna też muszę wypalić sam dużo więcej niż wcześniej. :/ Da się jakoś odwrócić ten stan? Aby chociaż mnie mj klepala? Bo maczanek na potęgę też mi się już nie chce palić i chodzic jak żywy trup ale wciąż nie dojebany.
3 miesiace bez palenia syntetykow, po 2 juz mj robi w miare przyzwoicie ale po 3 miesiacach okolo wraca w pelni do normy, tak wynika z moich doswiadczen.
niedojebanie genetyczne
  • 1169 / 52 / 0
Ja miałem 3 tyg przerwy, i dziś jestem umówiony ze znajomymi na mj. Zobaczymy jak działa taka przerwa.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1322 / 18 / 0
Marlboro ta faja to jakiś kurwa hit %-D mialem liqWEED na BB-22 i 5f-akb ale to na AB-CHMINACA robi taka czape, że hoo %-D
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 61 / 6 / 0
Macie jakiś sposób na zniwelowanie smaku kanna paląc go z tytoniem? (sypiąc proch na oko na czubek papierosa). Przez kilka dni było całkiem ok, ale teraz ten chemiczny smak tego dymu jest tak straszny, że muszę nie oddychać nosem przez 20min, bo bym się porzygał... :|
  • 1169 / 52 / 0
Ewentualnie zainwestuj w bongo i zamiast wody lej jakiś sok do środka. Na fajkę nie mam niestety sposobu.
  • 3955 / 146 / 0
dodaj miety.

mi tam nigdy smak kannaczy nie przeszkadzal, jedynie brakuje mi slodkiego smaku marihuany bo stan ujarania nierozlacznie kojarzy mi sie ze smakiem slodkiego dymu w ustach. :*)
niedojebanie genetyczne
  • 1294 / 228 / 0
Brakuje tylko smaku? A całej reszty nie? Kiedy ja po pół roku waporyzowania jakiegoś gówna nasączonwego chujwiczym zapaliłem prawdziwe zielsko, to różnica w działaniu była jak między denaturatem i Bordeaux.
  • 47 / 1 / 0
Muszę przyznać rację przedmówcy. Od 8 miesięcy bawiłem się w syntetyki. A w tej chwili popalam naturalną leciutką sativkę:) Na początku brakowało pierdolnięcia, nie ma też tego wspaniałego działania nasennego. Ale tu jest zupełnie inna JAKOŚĆ fazy, naprawdę. Przypomnijcie sobie czasy, kiedy paliliście naturkę, zwłaszcza jeśli bawiliście się w growing. Zawsze szukaliście największego pierdolnięcia? Wątpie
  • 2466 / 15 / 0
Tak na pewno mj jest takie zdrowe jak ledwie przez gardło idzie. Nie to co vap prochu
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.