https://www.youtube.com/watch?v=8sx2Mzg ... z6_ezfRopY
Bardzo dobrze przy nich ogląda mi się filmy, zwłaszcza animacje. A najlepsze jest to, że w ogóle nie widać, że coś się wzięło. Po 2CB można robić wszystko, poza prowadzeniem, i to jest najlepsze w tej substancji. No i żadnego zjazdu.
Totalnie mi to oczyszcza głowę ze zmartwień. No i oczywiście nie wspominając już o efektach wizualnych, śmieszne jest patrzenie na twarz kogoś (mi zmieniała się twarz chłopaka płynnie od twarzy dziecka po twarz staruszka).
Potem przez parę dni świat wydaje się piękniejszy. Wszystko jest bardziej barwne.
Ta substancja mi pomogła z rzuceniem bieda ketonów. Po prostu poczułam, że mi są one już niepotrzebne.
Także polecam chociaż raz w życiu sobie zarzucić.
Ja akurat miałam 2C-B w piksach. Wchodziło mi tak od godziny do nawet dwóch. Jak już weszło to z chłopakiem nawet obiad sobie zrobiliśmy, a jak smakowało :D
Albo oglądaliśmy batmana z żółwiami ninja i dopowiadaliśmy sobie sami historię.
Ogólnie polecam brać w towarzystwie, bo fajnie fazy ze sobą oddziałowują.
Faza trwała tak do 8h, przez ten cały czas zero senności, wręcz pobudzenie (ale nie wiem, czy to wina tego że to jednak było 2cb w pigule). Zaś po tym jak zeszło to spanko jak niemowlę, na drugi dzień zero uczucia strucia itp.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.