Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12715 / 2460 / 0
12 stycznia 2021dekom pisze:
hej, hej. macie jakies patenty jak rozpoznac dobry gram?
Nie ma czegoś takiego, jak dobry i zły gram - tzn. każdy gram jest dobry ; )
Najlepszym "patentem" jest waga. Po wyglądzie ciężko ocenić, bo waga zależy od struktury zioła. Mogą być gramy wizualnie malutkie, jak i 2 x większe z pozoru. Z czasem ma się wagę w oczach.
  • 235 / 100 / 0
@dekom najlepszy patent, to kupno wagi 0.01 za 15zł. Dodatkowo taka waga może Ci się też przydać w kuchni, więc warto ;)
What you smoking?
  • 12715 / 2460 / 0
Tylko z posiadaniem wagi wiążą się też możliwe komplikacje w przypadku "załapali mnie z gramem" (swoją drogą mega irytujący "utwór"). Oczywiście odpukać...

Generalnie dobrzy dilerzy zazwyczaj sami używają wagi i jeśli takowego się zna, to nie trzeba ważyć, bo tacy raczej nigdy nie przycinają na ilości.
  • 1610 / 55 / 0
Ktoś wie czemu gandzia z DM jest taka droga? Ja rozumiem że jakość i wgl ale 36zł najtaniej za g i to przy zamówieniu za 10g to jest troche dziwne... hel można kupić 4 razy taniej a gandzie nie? A może zioło jest tak popularne na ulicy że nikt nie oszukuje z ceną?
  • 473 / 29 / 0
Cześć dzisiaj wieczorem albo jutro kończę swoją krótką przerwę od marihuany przerwa trwa od niedzieli mam bardzo ważne pytanie jeżeli wezmę dużego kwiata do Młynka i go skrusza to ile dni skruszony w młynku może przebywać żeby nie tracił na mocy co słyszałem że do tygodnia ale nie wiem czy dobrze słyszałem
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 10 / 0
A po co kruszyć odrazu tak dużo? Wyschnie Ci to w młynku i będzie się kiepsko wapowało. Ja tam z reguly kruszę tyle ile chce zwapować.
  • 473 / 29 / 0
Kolego wierzę ale chyba Susz zmielony przez dwa dni nic mu się nie stanie przynajmniej ja tak myślę a nie chce mi się grzebać w tym temacie bo jest bardzo dużo stron w tym wątku
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 100 / 0
Ja nie wiem co wy macie z tym że wyschnie i będzie się kiepsko waporyzowało. Przecież waporyzatory są do SUCHYCH ziół (dry herb vapes). Jeśli zioło jest wilgotne to znaczy że jest w nim woda, a chyba raczej nikt nie chce wdychać pary wodnej. Poza tym tak na logikę - jak włożysz do komory nawet wilgotne zioło, to i tak po pierwszej chmurze na 180C, materiał jest już wyschnięty na wiór, a to dopiero początek sesji. U mnie zawsze suche zioło = wielkie chmury.
What you smoking?
  • 12715 / 2460 / 0
Proste, że nic się nie stanie. Nie wiem, kto takie opinie rozsiewa, że po tygodniu traci moc...

Też nigdy nie kruszę więcej, niż potrzebuję. W sumie przed zakupem wapka zastanawiałem się, jak będzie z takim lekko wilgotnym jeszcze materiałem, ale zdałem sobie sprawę, że przecież wyschnie błyskawicznie po podgrzaniu.
  • 473 / 29 / 0
Właśnie skończyłem biegać 6 km w lesie po śniegu… Proszę pana Jezusie wcale pana nie naśladuje robię to po prostu dla zdrowia i dla lepszego samopoczucia… I żeby zrzucić wagę… Zaraz będzie trening bardziej kulturystyczny typu hantle różnego rodzaju Pompki potem będzie Sativa Kąpiel i na spanie Indyka… No i może przed snem jakiś fajny film lub seria :liść: edytuje ponieważ chciałem dodać że Smuci mnie to bardzo sytuacja w naszym kraju że politycy nie rozumieją tego że legalizacja poprawiłaby mocno gospodarkę w Polsce ja np. jestem osobą która chce legalizacji dla wszystkich z tego względu że chce pokoju na świecie…
Zablokowany
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.