Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 906 / 36 / 0
Dzięki panowie za dobre rady. Nie dorzuciłem, choć chwilami było ciężko, tak kurewskiego ciśnienia na dorzutkę jeszcze po niczym nie miałem. A i zjazd jakby łagodniejszy, już było dużo lepiej niż za 1 razem.
297 dni czystości (05.01)
  • 195 / 2 / 0
Na zjazd zaopatrz się w 2 browarki puść sobie jakiś film, a jeżeli uda Ci sie jakieś mięso do tego przegryźć, to nie będzie tak najgorzej ;). Na pierwsze zjazdy po alfie dobrze jest mieć etizolam, przyjemnie odprężą i pozwala zasnąć. Z czasem zjazd stanie się ledwo wyczuwalny, u mnie np. czasami objawia się wahaniami nastroju i średnim rozżaleniem( zwłaszcza jeżeli ostatnia kreska poszła podczas jakiegoś dobrego dramatu).
@ Artur019: Udało Ci się przestać już po 1 kresce? :D Mi by niedosyt bardziej doskwierał niż zjazd :P
  • 1628 / 196 / 0
Udało się, i to nie raz, ale to było daaaaaawno temu. Czasy bez ciśnień na dłuższą i mocniejszą pizdę tylko zabawa w naukowca i "poszerzanie horyzontów". Teraz a-pvp biorę tylko jako free sample 150mg, bo wiem jakby się to skończyło jakbym miał więcej. %-D
  • 823 / 11 / 1
Mi się udało za pierwszym razem. Ale za drugim podejściem poleciał giet. Co 20 minut sniff, bo nie idzie wytrzymać. Napierdala was głowa w okolicach czoła na zjeździe ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 188 / 1 / 1
Jeśli w okolicach czoła to prawdopodobnie zatoki czołowe dają o sobie znać po solidnym sniffaniu drażniącej substancji. Boli tuż nad oczodołami, prawda? PVP nie próbowałem, ale też pewnie znieczula miejscowo i dlatego ból pojawił się dopiero na zjeździe.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 823 / 11 / 1
Tak właśnie w tych miejscach boli, no masz racje zatoki pewnie. W sumie to dopiero teraz jak mi napisałeś uświadomiłem sobie że mam cały ryj "znieczulony" :-D Tak to nawet na to uwagi nie zwracałem.
------
Btw. Ile alfy potraficie sniffnąć w ciągu 1-2godz ? Jakie są dawki niebezpieczne ? Bo tak leci kreska za kreską i nie wiadomo czy się nie przedobrzy.
----
Już sprawdziłem i przestrzegam przed braniem około 150mg na raz bez tolery bo siada na serce. Benzo w tym przypadku daję radę, ale jeszcze bardziej upierdala.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 95 / 1 / 0
Szanowny Klubie Uzależnionych od Palenia alfy w skrócie = KUPA
Chciałem zajarać z żarówy, obciąłem końcówkę gwintu żarówki, nałożyłem na to korek, do korka wsadziłem rurke i wszystko dokładnie uszczelniłem. Długo zastanawiałem się, czy robić małą dziurkę do zatykania palcem, ale usłyszałem w głowie głos ziomka, który kiedyś rzekł "sprzęgło zawsze kurwa musi być". Tak też uczyniłem. Żarówa gotowa, to ucieszony zabrałem się za palenie z niej alfy.
No i chuj, wszystko źle, miało być fajnie i pięknie, a powstał dramat.

1. prosze, żeby ktoś napisał mini-tutorial w jaki sposób mam palić z tej żarówy, taki dla debila, krok po kroku. doskonale nada się szablon z instrukcji znajdujących się w dziale metkatynon. :huh:

2. coś jest nie tak, dym jest tak duszący i toksyczny, daje rade wciągnąć go bardzo mało, o wiele mniej niż przy paleniu z fifki. gardło jest poparzone, niby nic nie boli, na początku mała chrypka, teraz zero bólu, podniebienie wygląda jak po płukaniu kwasem z akumulatora.

3. robie to dokładnie w ten sposób:
a. podgrzewam alfe (sprzęgło zatykam w tym czasie palcem), w żarówie zbiera się coraz więcej dymu
b. kiedy dymu jest wystarczająco dużo gasze zapalniczke,
c. zaczynam wciągać dym (sprzęgło nadal trzymam przez chwilkę), puszczam sprzęgło nadal wciągając dym
d. nie moge przetrzymać dymu w płucach, bo od razu zaczynam się krztusić, chociaż kaszląc wylatuje go bardzo bardzo mało

co moge zrobić, żeby jakoś doraźnie pomóc moim drogom oddechowym? wiem, że teraz są już skazane na nowotwór, ale i tak chciałbym wykorzystać wszystko, co poprawiłoby sytuacje
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 348 / 9 / 0
Przypalasz alfe - mniej ognia bezpośrednio pod prochem/kryształem, ściągaj dym odkąd się pojawi. Tak w skrócie.
Pozdrawiam - KUPA (Klubowicz Uzależniony od Palenia alfy)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 295 / 3 / 0
Mogę strzelić sobie MXE jeśli waliłem dzisiaj alfe?
ohohosialalala
  • 1893 / 180 / 0
hehe jasne :)
ale nie za dużo bo taki miks podnosi ciśnienie, najlepiej zarzuć najpierw małą dawkę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.