Jak na mój gust to taka lżejsza, przyjemniejsza oraz bezprzypałowa aktywizująca wersja benzodiazepin z nutą stymulacji (chociaż mam wątpliwości czy zaleczysz tym zjazd po stymulantach i kaca po alkoholu xP).
Świat widziany przez różowe okulary, nastrój w górę, wszystko jest ok, wszystko ogarniesz, załatwisz, posprzątasz i z przyjemnością wyrzucisz śmieci i pozmywasz mimo że na co dzień nie lubisz tych czynności. Wciąga cholerstwo, bo dni na trzeźwo robią się po prostu szare, nijakie, a świadomość że 2g prochu zrobi Ci kolejny "dobry dzień" jest bardzo pociągająca.
Oczywiście zjazd przyszedł, nie bawiłem się w obniżanie dawek, bo to trzeba jakiegoś ultra samozaparcia i silnej woli żeby z dnia na dzień wrzucać kolejne mniejsze dawki, a ja takiego nie posiadam. Pierwszy dzień był w miarę ok z tym że mało co spałem. Drugi był gorszy, w zasadzie cały dzień przeleżałem w łóżku, czasem przysypiając, czasem gapiąc się w ścianę, ogólnie nic mi się nie chciało. Dobrze sobie dzień wolny na odstawkę przeznaczyć. Wieczorem uśpiłem się już mj, problem że mam ją tylko w formie doustnej więc ciężko dawkować, dawka wyszła zbyt duża. Zjazd z fenibutu + duża dawka THC nie brzmi jak dobry pomysł, najbardziej niepokojąco się zrobiło gdy dostałem halucynacji słuchowych...ale jakoś ogarnąłem, położyłem się i bardzo szybko zasnąłem przy okazji porządnie się wyspałem. Trzeci i czwarty dzień jest już względnie ok, nastrój trochę nijaki, ciśnienie żeby kupić kolejny worek prochu niskie, ale to się na pewno zmieni z czasem. Na razie przerwa, zobaczymy na jak długo.
Dobrze byłoby mieć trochę tego na jakieś bardziej stresujące okazje...ale nie dla byłych benzo-wraków i ludzi z rozwalonymi GABA takie rzeczy, bo pewnie będziesz leciał w ciągu :P
Przez 3 miesiące :o Jak z efektami tego, specyfiku? Ja gdy wrzucę to raz na 2 miesiące, to mam niezłe wystrzelenie. Jak na suplement, to wręcz bardzo silne
Jakiej marki używałaś? I najważniejsze pytanie, jakieś problemy gastryczne?
Czekam na dostawę Tryptofanu.
01 września 2020brambur2000 pisze: Próbował ktoś to na odstawkę alkoholu to znaczy na PAWSy bo na odstawienie się nie nadaje. Raz próbowałem zamiast benzo to tylko pogorszyło stan. , podobno ruscy tym leczą właśnie późne objawy odstawienia.
A PAWS to tylko skrót od https://en.m.wikipedia.org/wiki/Post-ac ... l_syndrome.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.