Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Na mnie palenie zadzialalo tak, ze czasem jak mowie to sie zacinam, albo gubie sens zdania. Czesto mam tak, ze cos mowie i nie jest to co chcialbym powiedziec, nie potrafię przekazać sensu w taki sposób jaki chciałbym zeby to zabrzmialo ;)
  • 72 / / 0
Przez ćpanie mam chyba hipochondrię. :(
  • 8103 / 913 / 0
U mnie cpanie spowodowalo taka chorobe jak F23.1.Psychozy,depersonalizacja i derealizacja, do tego objawy schizofrenii.Lecze sie juz od 2 miesiecy i na razie brak objawow,ale biore leki i pomagaja.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 9 / / 0
Panowie możecie mi powiedzieć czy nie będe miał jakiś powikłań po tym 6-APB?
Dzisiaj od 9 do 23:50 poszlo 1,2 grama wszystko sam jadlem , puki co czuje sie ok cisnienie 200 na 115 , puls 140

pozdrawiam ;)
  • 1951 / 15 / 0
Poczekaj, sprawdzę w mojej szklanej kuli.

Skąd kurwa mamy wiedzieć? Nie mamy [jeszcze] forumowego jasnowidza
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Pytam poważnie czy po takiej ilości moze to miec zły wpływ na moją psyche?
  • 1951 / 15 / 0
A ja poważnie odpowiadam. Może mieć, lub może nie mieć.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Zgubiony wątek po jaraniu to normlane mówisz mówisz chwila postoju i zapomniałes co miałeś powiedziec wydaje mi się ze to standard ;-) Mnie czesto pobieraja drobne skurcze i nieraz delikatne tiki wkurzające jest zwłaszcza gdy te skurcze zaczynają łapać w różnych miejscach na klacie, brzuchu, żebrach. Miałem przerwę odkąd byłem na detoksie ale powróciłem do wieczornego szaleństwa proszkowego i teraz smialo moge powiedzieć że jest gorzej teraz częściej mi wchodzą kiepskie fazy serducho częściej daje czadu po paru "małych". Wcześniej się dawało czadu i jakoś było git a teraz ta ciągła faza że mi serce wysiądzie, ciśnienie sie podnosi, czasem coś mnie zakuje w klacie i faza zbita :-/ Witaminki biorę co dzień od paru m-cy a skurcze i tak mnie dopadają. Chyba się już przecpałem :-( Nawet małe rany goją długo bardzo długo tydzien temu sie delikatnie zadrasnąłem i rana dalej jest i pewnie bedzie jeszcze... Może czas się zabrać za sport... A i ta pamięć, też się nieraz zastanawiam i zadaje pytanie "co robiłem wczoraj" i nieraz mam niezły problem żeby sobie przypomnieć cokolwiek.
Za jakis czas mam zamiar jechać do kliniki "Revitum" znajduje się w różnych miastach ale tylko w Warszawie mają mikroskopowe badanie krwi polecam wejść na: http://revitum.pl/ i poczytać trochę o teście obciążeń organizmu i tym badaniu krwi. Piszą o wielu ciekawych chorobach/dolegliwościach które w ciągu paru minut można wykryć w Tobie i postawić diagnozę! Pzdr
  • 63 / 1 / 0
tak jak ktos już wcześniej pisał też za pierwszym razem po apb miałem świetny nastrój wszystko było w porządku na drugi dzień pod wieczor znowu dowaliłem i to nie był najlepszy pomysł... wypierdalam to gowno do smieci.
  • 678 / 1 / 0
To nie substancja jest gówniana tylko Twoja częstotliwość jej jedzenia. Szanuj beret to i ćpanie będzie udane.
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.