warmshade pisze: co ty masz z ta plcia ??? chlopczyku mi tu slodzisz jak ja Ci po imieniu jade hmmm ;) czlonku mi piszesz a wczesniej cos pisalas o glodnemu chleb na mysli .. oj ptakowa ptakowa z takimi tekstami to ty dama nie zostaniesz
Pa.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
tys jest tak lotna ze nawet nie probowalbym - wystarczylo ze Cie czytalem - jestes szkodnik
ten verbalny atak byl tylko po to abys przestala tu prawic te madrosci bo jeszcze ktos cie na powaznie wezmie
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
entranced pisze: Proponuje żebyście załatwili sprawę korespondencyjnym pojedynkiem w szachy przez gadu-gadu, zamiast się publicznie wyzywać. A jeżeli nie macie gadu-gadu to z pomocą przychodzi serwis kurnik.pl, który został stworzony właśnie dla takich osób jak wy.
Kurfa.
W ogóle dzięki, dżentelmeni, że jesteście.
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
Noel Gallagher
masz kompleks bycia kobieta i podkreslasz to ciagle jak by to dla nas mialo znaczenie ... i na koniec nic wartosciowogo nie wnosisz do dyskusji :finger:
a wogole to czar tego podforum prysnal ksionic zbanowany, jogurt malo pisze, i wogole jakos tak ehhhh :'-(
Kuźwa, ja nie ogarniam tego, serio.
Biorę benzo i inne prochy od ok. 12 lat, lekarzy wielu przeszłam, wiele przeczytałam więc COŚ TAM wiem do ciężkiej cholery, ja nie wiem, czy kobiety mają tu zakaz wypowiadania się?
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
Noel Gallagher
co kogo obchodzi ze jestes kobieta, lesba, i jeszcze zadasz szarmanckich zasad /dzentelmeni/
ja tam mam to w nosie w sumie peace
ooo pisze: widzisz wlasnie NIE wg mnie kobieta to taki sam czlowiek jak mezczyzna i na takim forum nie ma to kompletnie znaczenia a o ile pamietam objechalas mnie rowno na dziendobry ze odpisalem komus per man komus (a to byla ona) (...)
Rozumiem, że w ramach równouprawnienia zwracasz się w realu i w necie do wszystkich per "on"?!
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
Noel Gallagher
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.