Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
12 lipca 2017fantastikum pisze:
A w #Batch2 to prawdopodobnie w ogóle nie było 4f-MPH.
Rozumiem, że SIN też nie jest wiarygodne skoro piszesz, że 'prawdopodobnie'.
A 'usunięcie' mojego postu z pytaniem o ten temat w dziale predatora dość smutno wygląda.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
Prawdopodobnie, ponieważ nie byłem przy tym jak to analizowali. SIN znam tylko powierzchownie.

Co do usunięcia postu z działu vendora, to trzeba mieć na uwadze, że Oni uiszczają jakąś opłatę - dzięki, której administratorzy utrzymują stronę. Jak pieniądze wchodzą w grę to wiadomo co się dzieje...
Jednak to nie mój osąd, tylko forma dywagacji. Sam miałem problem z uzyskaniem informacji o pewnym produkcie od tego vendora i do dnia dzisiejszego nic o nim nie wiem (zresztą inni chyba też). Widać było wyraźnie jak vendor miga się z odpowiedzią nt. danej substancji - czyli wnioski mogą być dwa: robi to celowo, lub nie celowo.
Jeżeli celowo - to znaczy, że sam może nie wie do końca co tam siedzi, albo...
Jeżeli niecelowo - to znaczy, że zwyczajnie przeoczył pytania i tyle.
  • 714 / 45 / 0
Dla mnie żądanie składów jakichkolwiek mieszanek sklepowych jest bezcelowe, to prawie jak tajemnica handlowa - skład, proporcje ... cała receptura. To że wtedy nie wiemy co ćpiemy to inna sprawa, ale vendor o którym mówicie i tak wyszedł naprzeciw nam, i zarówno w katalogu, jak i na stronie podał składy większości produktów. Ale ja mieszanek nie tykam - właśnie z tego powodu - żeby się nie otruć. Choć sorty RCków też bywają różna (jaf 2fa/3fa od "elitarnych").

Co do kasowania postów - co Wy sobie wyobrażacie? W sklepach nikomu nie chodzi o nas, a o zarobek. Wszelkie negatywne opinie nt sortów, obsługi itp nie są mile widziane i większość sklepów je kasuje, tak samo jak robią to agencje PR na fejsie itp. Na [h] jest o tyle dobrze, że to nie vendor a moderacja kasuje (zgłoszone) posty. Przykład - ów sklepik np. całkiem niedawno sypnął dość dużą częścią swojej bazy maili, wszyscy mieli to w dupie, vendor pozgłaszal posty i cała sytuacja została w niebyt ;) Bazę maili wrzuciłem se do Excela na pamiątkę ...
  • 86 / 2 / 0
Z tego postu o 4fmph na SIN wynika jednoznacznie że jest to trujący syf? , czy moze sie myle?
  • 5135 / 891 / 0
Jezeli ktorys z sortow byl dosyc "ciezki" "mokrawy" to moglo to byc 4-mmph ktorego dawkowanie jest wyzsze niz 4f-MPH. Jeden vedor mial taki sort. Watpie zeby tylko on polapal tego dostawce. Skoro sa roznice w sortach to cos musi byc na rzeczy. Dziwi mnie w ogole, ze nikt tego nie ma bo substancja jest legalna i nie ma fluoru w czasteczce. Piszo to tutaj, bo moze ktos nie slyszal nawet ze cos takiego istnieje. Dimetylofenidat.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 714 / 45 / 0
Jeden sort był zanieczyszczony prekursorami.
Drugi był czym innym (4F-PHP).

Nie wiadomo czym są te zanieczyszczenia, chemik zrobił na odwal się syntezę - może dlatego tak tutaj piszą, że ten sort daje większego wkurwa?
Nie wiadomo jak działają te zanieczyszczenia, może zejdą Ci nerki, może wątroba, lub co innego.

Inna sprawa, że ja niestety prawdopodobnie mam ten sort (data zakupu mniej więcej zbieżna), wcześniej stosowałem go normalnie i jakoś żyję. Oczywiście po lekturze SIN poszło to to w odstawkę.
  • 86 / 2 / 0
Wydaje mi się że trafiła mi się wersja zanieczyszczona prekursorem, bo działało bardzo fajnie, nawet w niskich dawkach, ale niestety coś w okolicach nerek bolało niemiłośiernie, w każdym razie dobrze zrobiłem że odstawiłem.
Chętnie bym kupił normalny czysty 4-Fmph, bo idealnie nadaje się do pracy żeby z pasją oddawać się swoim obowiązkom, tylko z tego co widzę w każdym sklepie Brak w Magazynach.
Próbowałem jeszcze izopropylofendiat, ale to zupełnie nie to czego szukam, odczułem po tym mocny wjazd dopaminowy, działanie jakieś 30 minut i potem zjazd, zamulenie itp....
  • 1073 / 124 / 3
Reasumując NIE MA w PL dostępu do 4f-MPH na dzień dzisiejszy poza jednym źródłem wiarygodnym w świetle badań NIN jak obietnice wyborcze Lecha Wałęsy. Kurwa a miało być tak pięknie :wall:
  • 89 / 2 / 0
Na ten moment nie ma dostępu, bo widocznie każdy miał ten lipny sort i po badaniach szybko go wycofali. Za góra miesiąc powinno wszystko być ok.
  • 1073 / 124 / 3
Na ten moment nie ma dostępu, bo widocznie każdy miał ten lipny sort i po badaniach szybko go wycofali.
To sklepy z dopami jak mają lipny sort to wycofują partię? :diabolic:
Za góra miesiąc powinno wszystko być ok.
I obyś miał rację.

Ja dziś zjadłem o 12 20 mg trzymało mnie do 17 gdzieś potem koło 19 skontrowałem kolejne 20 mg i mnie w zupełnie dziwna akcje wkręciło nie nie ma jakichś schizów czy kardio czy masakry ale na alienowanie się i na niezbyt wesołe rozkminy mnie nakręciło. Ale może to ja sam :scared:
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.