Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 435 / 12
Znowu maile nie działają. :(

@serotoninowy Konto aktywowane.

@JovanKutasic Konto nie było i nie jest w żaden sposób zablokowane.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 4907 / 855 / 0
Dziękuję, wszystko działa jednak.
  • 2943 / 245 / 0
@Administracja napisałem maila z prośbą o zmianę nicku.
Czougwsosiekwasnym
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Czougwsosiekwasnym »
Witam, uprzejmie zwracam sie z prośbą o przyspieszenie procesu banencji. Zdaje sobie sprawę, że niewiele czasu zostało aczkolwiek mam coś bardzo ważnego do przekazania i to w trosce o dobro użytkowników niecierpiącego zwłoki a obawiam sie, ze mógłbym o tym zapomnieć albo ktoś chciałby mnie uciszyć ze względu na niewygodne fakty. Pewnie wiecie ocb ale jak nie to trudno. Pozdrawiam
  • 34 / 6 / 0
Problem tego typu:
Założyłem konto na chyba 10minute mail a chciałbym mieć normalny mail powiązany z tym kontem (w razie utraty hasła czy tam coś innego jestem w dupie). Proszę administrację o pomoc
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6172 / 435 / 12
@animalplanet Po prostu hyperreal.at/zmien-mail ... Nie będzie Cię pytał o stary.

Ale zapisz sobie adres obecnego maila, na wypadek jakby coś poszło nie tak i potrzebowałbyś się zwrócić do mnie na mail w sprawie odzyskania konta. – Ogólnie to będę pamiętał

needsomehelp
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: needsomehelp »
Halo, potrzebuję pomocy. Przy zmianie hasła pojawił się problem - nie przychodzi mi e mail z potwierdzeniem. Nie ma go w spamie a jak klikam żeby wysłało go jeszcze raz to nadal go nie ma. Nie mogę się zalogować na konto, jak wpisuję hasło to wyświetla mi się informacja że konto jest nieaktywne. Nich mi ktoś pomoże :(
  • 6172 / 435 / 12
@needsomehelp: podaj proszę login konta.
Prawdopododobnie korzystasz z maila jednego z dostawców, którzy blokują korespondencję od nas. Czytaj więcej na https://hyperreal.at/skrzynki

Gość
  • / / 0
@surveilled login: mmigotka
Zależy mi na odzyskaniu konta bo używałam go kupę z czasu, pewnie z 5 lat jak nie więcej :p
aktyvacja
  • / / 0
Proszę o aktywację konta Vetulani44.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.