Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1934 / 108 / 0
sprobuj okolo 1,2ml gbla na kacu alkoholowym, po jakiejs grubej imprezie , gdzie budzisz sie jak na pustyni zjebany z moralniakiem i sercem napierdalajacym jak ekspres, dzalanie na pewno poczujesz :D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 2097 / 514 / 0
Widzieliście reportaż o rzekomym odurzaniu klientów ze striptizem sieci Cocomo za pomocą: GHB.

http://uwaga.tvn.pl/65512,wideo,437921, ... ortaz.html

W pewnym momencie są pokazane wyniki badań toksykologicznych, które wykazały obecność GHB
w organizmie gościa, który był tak odurzony, że trafił do szpitala.

Jeśli to rzeczywiście prawda to zastanawia mnie: w postaci jakiej soli mogą oni mieć to GHB, że nie jest ono wyczuwalne w napojach?
  • 1934 / 108 / 0
no to super, kolejna mega kupa do tego szamba...
jezeli czlek jest zbombardowany przez alko to wystarcza 2 do 3g GHB zeby zwalic z nog, taka dawka jest bardzo slabo wyczuwalna w wodzie z naciskiem na 2g nie mowiac juz o jakis slodkich napojach czy piwie... trzezwego czlowieka zeby powalic trzeba by bylo podac 3g w zwyz, stawialbym na 4g zeby sciac kogs z nog, trzezwego i bez tolerki, taka ilosc juz znacznie latwiej wyczuc, ale kto lata na trzezwo na baletach ?...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 3363 / 360 / 0
Tak, tez to ogladalem i mialem wlasnie o tym tutaj pisac. Przeciez GHB nie czuc az tak mocno w smaku, lekko solona woda, do tego w polaczeniu z jakims smakowym alkoholem i w takim lokalu to nikt sie nie skapnie ze cos jest nie tak z jego drinem.
Ale mnie wkurwili, ci z cocomo, kurwa, GHB dolewac na nieswiadomce klientom, kurwa jego mac.
  • 1205 / 10 / 0
FajnieJest pisze:
Ale mnie wkurwili, ci z cocomo, kurwa, GHB dolewac na nieswiadomce klientom, kurwa jego mac.
W biznesie nie ma sentymentów i uczciwych zasad. Niestety takie numery mogą się odbić czkawką nie tylko nieświadomym klientom, ale i kumatym koneserom G/nG.

A co racja to racja ---> nG ciężko wyczuć w napojach, szczególnie jak ktoś za priorytet nie bierze smaku drinka, a jego docelowe działanie.

EDIT: Oj G na kacu to zbawienie jak zimna woda na pustyni. %-D
  • 2097 / 514 / 0
O dzięki za info!
no to super, kolejna mega kupa do tego szamba...
Za każdym razem kiedy nie przechodzi się obok Cocomo to zaczepiają naganiaczki. Ja już jednak słyszałem o tych placówkach negatywne opinie dużo wcześniej, że klient od razu po wejściu jest katowany o to żeby kupił którejś z pań i sobie drinki za co najmniej 100 zł itd. Jednak nawet jeślibym nie słyszał to i tak jest dla mnie śmieszne wydawać 30 zł żeby popatrzeć sobie na nago laskę w gronie kilkudziesięciu innych napalonych samców. %-D

Swoją drogą zapach/smak GBL'a z pepsi przypomina mi niektóre whisky w podobnym drinku. %-D Myślałem, że tylko ja tak mam ale ostatnio kolega, który spożywał właśnie taki trunek wysnuł podobny wniosek.
  • 101 / / 0
Po takiej dużej dawce nG jeszcze w połączeniu z alkoholem raczej by usnęli mi się wydaje. Możliwe że była to tylko jedna z wielu rzeczy które mogli dosypać
Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source.
  • 3363 / 360 / 0
Tam raczej giebla nie dolewali bo by bylo odrazu czuc ze cos jest nie tak, przerabiali pewnie na GHB.

Nie koniecznie musieli usypiac, pewnie odpowiednie osoby takich zawodnikow utrzymywalo aby nie zasneli i zeby dalej kupywali ich szit.
  • 3900 / 245 / 13
Mg(GHB)2 jest kompletnie bezsmakowe i w dodatku kryształki momentalnie rozpuszczają się w napoju.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 75 / 1 / 0
uwagi nie oglądałem, ale pare dni temu czytałem o tym reportaż w gazecie, i tam było, że mają na kamerach nagrane jak kliencie powiedzmy 20-30 razy korzystali z karty, czyli jeżeli odurzali to nie w celu uśpienia tylko podkręcenia klienta do zakupów..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.