Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
15 listopada 2021Błazen pisze: Około 1.5 miesiąca temu odstawiłem 3-CMC i 4-CMC i teraz pytanie: bolą mnie kości, mam dreszcze, dziwnie w płucach, ale bez gorączki, więc to nie covid. Czy ketony rzucają się na gnaty po jakimś czasie? Możliwe, że to od tego?
16 listopada 2021Błazen pisze:
Byłem Twoim fanem
Co doprowadziło Cie do decyzji zajebania w nosa ketonów? Ciekawość, chwila głupoty czy załamanie nerwowe?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
_________
Scalono | 909
wlasnie jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje i jestem ciekaw czy wie ktos z czym to moze byc zwiazane, wasze pierdy tez tak zawsze smierdza po beta ketonach? i czy tez macie ciagla potrzebe chodzenia do toalety wysrac sie? (nie biegunka)
25 listopada 2021Błazen pisze: Tysiącdniówka... 6 lat nie brałem. A co do tego doprowadziło? Po części toksyczny związek, diagnoza (mięsak, ale już sprawa załatwiona), a po części wyjebanizm, który na szczęście mi przeszedł. Teraz znów nie ćpam, a co mnie powstrzymuje? Paniczny strach przed śmiercią i chorobami typu Parkinson czy nawrót mięsaka. Jebnę te 6 lat jeszcze raz.
Jesteś przykładem tego że nawrót do narkotyków może wystapic z dupy po dobrze przepracowanym odstawieniu.
Strach przed śmiercią to słaba motywacja bo naturalnie działa tylko chwilowo, ale życzę żebyś dalej trzymał fason.
Pamiętasz co Tobą kierowalo gdy zajebales po takiej przerwie pierwszy raz? Jakie myślenie, refleksje i dlaczego kontynuowałes ciąg mimo moralniaka.
Ja już z ketonów dawno wyszedłem nie wyobrażam sobie znowu to brać na szczęście miałem w życiu tylko kilka eksperymentów a od ostatnich pojedynczych minął ponad rok.
No ale wiadomo, narkotyki inne są mi nie obce i aktualnie problemy z uzależnieniem skierują mnie na terapię, mam nadzieję że skuteczna.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
30 listopada 2021agentwiadro pisze: wlasnie jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje i jestem ciekaw czy wie ktos z czym to moze byc zwiazane, wasze pierdy tez tak zawsze smierdza po beta ketonach? i czy tez macie ciagla potrzebe chodzenia do toalety wysrac sie? (nie biegunka)
Żadne bąki tak nie waliły jak po fecie wymieszanej z modafinilem, na którą się nadziałam. Normalnie jakbym gniła od środka :D
30 listopada 2021Inter trade 2 pisze: Siema walilem bardzo duzo cmc do polowy lipca potem zrobilem detox 3 miesiace i zjadlem mefedron niestety podzialal znikomie a innych wypierdalal z orbity teraz w 2 tyg. zjadlem z 10g albo wiecej cmc mam przerwe od cmc tydzień i jadlem czysciutkie MDMA i tez slabo podzialalo martwi mnie to ze po 3 miesiacach przerwy od ostrego brania cmc mefedron tak slabo dzialal ale do rzeczy czy jest mozliwosc zeby przywrocic ta pluszowosc po mefedronie i te bajery na MDMA?co bym musial zrobic ile miec detoxu od czegokolwiek moglbyscie mi podac jakies rady i spis tematów kuracje? Bede bardzo wdzięczny
ps jesli napisalem swoj problem w nie odpowiednim temacie prosze o przeniesienie
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.