U mnie gęstość chmur zależy od zioła. Mam na stanie 5 własnych odmian (i 3 trójki kupnego, których nie rozpakowałem nawet jeszcze... a kupiłem na początku czerwca) i największe chmury mam z drugiego zbioru Easy Sativy (takie najmniejsze pałeczki). Para jest widoczna od pierwszego zaciągnięcia (zaczynam od 195 C), a 3,4,5 mach to poziom niemal palenie.
Za to taki Passion #1 z 2019r. daje parę dopiero przy 4 zaciągnięciu, ale zanim jeszcze się ona pojawi, już powieki opadnięte. Za to smak i takie jakby "musowanie" na podniebieniu są zajebiste.
@jezus_chytrus mi nie smakuja passiony, maroki itp duzo smaczniejsze sa polauto z sweetseeds tylko pozniejsze - pazdziernik murowany a najczesciej jego polowa na mojej szerokosci geo
plastyczki - liczba mnoga zdrobnienia od plastyku; plastyk - tworzywo sztuczne
jakbys grzal kobiete do 270*C to gwarantuje Ci, ze tez by cos z niej odparowalo - zwiazek z waporyzacja.
abstrahujac, tworzenie feminatywow na sile to glupota. pani plastyk tez jest spoko. jak sie mowi na kobiete prowadzaca samochod, od kierowcy? kierownica? kierowczyni? pani pilot to pilotka? a pilotki to okulary?
feminatywy spoko, a zdrobnienia juz nie?
nie dajmy sie zwariowac.
masz napisane w 'podpisie' 'Nie spamuj i unikaj OT, a warn nie będzie CI dany!' - moze wiecej praktyki?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.