Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 733 / 2 / 0
To ode mnie, dym miał być kolorowy bardziej i widać to w realu, ale na skanie już mniej. Niestety kolorowałam to badziewnymi kredkami, teraz mam inne o wiele fajniejsze - w końcu - może poprawię odrobinę, żeby lepiej było widać.

daje w spojlerze, bo to dosyć duże i potem źle się przewija :)
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
@ifau, to te smugi, które widzisz po paleniu ;)? Też tak chcę. I jak tak patrzę na ten obrazek, to najbardziej się rzuca w oczy spłaszczony nos, trochę przerażający jak się przyjrzeć, podoba mi się. I ten rozmyty wzrok... ^_^
A poza tym mogłabyś wrzucić swój rysunek z awatara w powiększeniu, bo jest przegenialny ;-)
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 733 / 2 / 0
jest przegenialny, ale to nie ja go malowałam ;) To są chyba akwarele, a ja akwarelami.. cóż nie umiem się posługiwać, dopiero się uczę.
Jakie smugi?
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
Ale i tak możesz wrzucić w dziale "Malarstwo" na przykład, bo chętnie bym obejrzał w większym formacie - kocham takie mroczne piękno. Coś tam pisałaś, że po paleniu widzisz fioletowe smugi w jakimś temacie, to skojarzyłem z Twoim rysunkiem tym wyżej ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 3732 / 45 / 0
Dwie nowe:

Jedna Kosmo:
[ external image ]

To moje:
[ external image ]
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 733 / 2 / 0
@Everett, a nie nie, to jak wychodzę w nocy/wieczorem na fajkę czasami to idzie mi za żarem fioletowa smużka, ale to nie to ;)
  • 373 / 152 / 0
Wawoj, świetne są te autoportrety, umiesz oddać wyraz przećpanej twarzy %-D Ten wzrooook
  • 2334 / 9 / 0
Ten poprzedni średnio mi się podobał, ale ten sprzed kilku postów zajebisty.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 266 / / 0
@wawoj, jako cyrkiel polecam sznurek z zawiązanym na końcu ołówkiem, pędzlem czy czym tam chcesz.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 45 / / 0
@Wawoj, potwierdzam zdanie kokosino, sznurek zawsze spoko.

Poza tym, ifau, twoja postać ma cudowny nos <3
Come eat some chemicals with me,
Come eat some chemicals

He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.