Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Z tego co pamiętam oral jedynie. Chyba 3 sztuki zjedzone. Dorzucana kolejna co jakis czas.
Pamietam mialem problem z zasnieciem na koniec.
Muzyka brzmiała po prostu fajnie, ciekawie, zero magii.
Brak całkowitego czucia ręki. Tak jakbym na niej zasnął i straciła krążenie.
Zez jak kameleon np. jedno oko do góry, drugie w prawo lub w lewo i prawo.
Oczy duże, przekrwione.
Po 3 tabletce brak możliwości zrozumienia co druga osoba mówi. Patrzyłem na nią i nie mogłem logicznie ułożyć zdania. Dukałem jakieś pojedyńcze wyrazy w całkowicie złym szyku i połowy z nich zapomniałem.
Czułem wszystkie żebra i pojedyńcze kręgi w kręgosłupie.
Odleciałem na jakiś czas (na siedząco) i pokazywały mi się jakieś wydarzenia z drugiej wojny światowej w czerni i bieli jak to na filmach bywa starych. Widziałem cmentarze żydowskie i wszechobecny głód, smutek i biede widoczne po ludziach.
Nie było to straszne. Wręcz zastanawiałem się o co tu chodzi. Ciekawiło mnie dlaczego akurat takie rzeczy mi przyszły do głowy.
Jedna z ciekawszych substancji jakie miałem okazje próbować. Nie jadłem ponownie ale kiedyś z chęcią spróbuje znowu.
Bardzo możliwe, że obniżona tolerancja z powodu zażycia K się utrzymała do dnia następnego. Mix keta+THC jest dość znany i kochany, ponieważ substancje się dopełniają tj. keta wzmacnia ziołową fazę, a zioło wzmacnia ketaminową dysocjację.
Mix z N2O daje potężne loty, krótkie, wiadomo, ale polecam, mimo, że tylko raz próbowałem. Najlepiej dociągać paski 50mg co 5 minut do osiągnięcia pożądanej dawki (u mnie 200mg) i ściągnąć 1-2 balony - powinno być SI.
31 marca 2021wonszgrzybojad pisze: Drugie pytanie mixowal ktos K z N2O?
U mnie zawsze po ketaminie czy innych dyso zapominałem o co chodzi w tym wszystkim.
Dlatego dorzucałem, żeby se przypomnieć ;p
https://m.youtube.com/watch?v=dzfQ4pU9rxM
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
O ile jesteś pewien jakości swojego sortu powinno ci dać solidnego tripa z mocnymi i wizualizacjami i niezłą dysocjacyjną psychodelą ale pełen K-hole to raczej nie będzie. Zależy od indywidualnych predyspozycji, ja na początkach potrzebowałem ok. 170-180 sniffem topowego materiału. Ważne też żeby nic Cię nie rozpraszało. Dorzutki działają dużo mocniej jbc, mi na drugi hole wystarczy 100.
Wypij koniecznie mocną zieloną herbatę, pęcherz ochronisz ;)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.