Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
Serotoninowy1234567
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Serotoninowy1234567 »
Chciałbym odzyskac konto. Nick serotoninowy proszę kontakt @surveilled mail dixxx@safe-mail.net
  • 231 / 42 / 0
08 grudnia 2023WRB pisze:
@Ratnehap Złotko zajrzyj tutaj
czat-matrix-howto-t77168.html

Wrazie W wiesz gdzie mnie znaleźć, pomogę ^^
Dziękuję <3 obczaję dzisiaj ^^
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
serekserotoninowy
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: serekserotoninowy »
@surveilled nie pisz na tamtego maila ponieważ nie mam do niego dostępu.
  • 365 / 103 / 0
08 grudnia 2023Ratnehap pisze:
Hej.
Od jakiegoś czasu mam problem aby dostać się na czat.
Loguję się danymi konta, a wyskakuje komunikat o błędnym loginie i/lub haśle.
O co może chodzić, ktoś miał podobnie?
Zmieniłaś serwer ? Jeśli nie to zmienić serwer na hyperreal.chat, spróbuj wpisać duże litery w loginie jeśli takie masz . Jeśli zmieniałaś login na forum to spróbuj się zalogować na starym loginien. Jeśli się nie uda - napisz do mnie xos wymyślimy
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 1933 / 254 / 0
@ZleSpiaca czy tylko @surveilled może przywrócić konto serotoninowemu to jest dobry chłopak a dezaktywował się
  • 9461 / 1855 / 2
Potwierdzam. Chcemy powrotu Serka. Z całej puli serotoninowych (a chyba w szczycie było ich 3 czy 4 pozostał tylko ten.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 365 / 103 / 0
@nCuX tylko surv.
A to jest coś pilnego?
  • 1933 / 254 / 0
Ręczę za niego pls
  • 365 / 103 / 0
Napisz do mnie pw
  • 1933 / 254 / 0
Poszło
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.