Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 295 / 3 / 0
Chwiila i masz całe zdrowe zęby? Nie napierdalają, ani nic? Ja po 5 dniach z tymi dodatkami mam bóle
ohohosialalala
  • 348 / 9 / 0
Z zębami nic. Może mielisz szczęka strasznie? Mi się nigdy to nie przytrafia.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 295 / 3 / 0
Właśnie nie mam szczękościsku. To może, od 2-FA w nos miałem rano wrażenie, że zęby mam 'miękkie', bałem się szorować szczoteczką, żeby nei naruszyć szkliwa. Po dużej ilości 3mmc (debilnie ładowanego w nos) na szczoteczce zostało mi szkliwo..
ohohosialalala
  • 1817 / 107 / 0
smieszny jestes i zalosny,i tak zdechniesz za 10 lat i zniszczysz sobie zdrowie cpajac to gowno a chodzi ci o glupie zeby,zalosny jestes burak,przemysl to.
  • 348 / 9 / 0
XD bardzo dosadny, ale prawdziwy tekst - cpajac ryje sie konkretnie organizm nikt z nas nie powinien oczekiwać ze dożyję spokojnej starości.

Ale z drugiej strony jak się zadba trochę o siebie to może uda się nie stoczyć i wyglądać jak wrak po 2miesiacach.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 823 / 11 / 1
herrfuhrer pisze:
na szczoteczce zostało mi szkliwo..
Kurwa, większej głupoty w życiu nie słyszałem. Przestań to brać bo masz już kisiel pod czachą :-D
-------------
Co do tematu. To zęby w porządku, ale za to pocę się jak świnia i łep mnie napierdala jak by mi miało rozsadzić.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 906 / 36 / 0
Wczoraj pierwszy raz próbowałem alfy, trochę się bałęm tej substancji ale ostatecznie ciekawość zwyciężyła. Wziąłem trochę na naśliniony palec i rozpuściłem w soku. Weszło po 20 minutach, ale jak kurwa euforia to się nie spodziewałem. Stymulacja średnia, ale takie uczucie zajebistości, coś pięknego. Tylko że nie trwało to długo, ledwo 40 minut, i potem zaczęło się chujowo. Serce wali cały czas, żadnej euforii, i stany lękowe. Bardzo się bałem, nie wiem czego, ale bałem się okropnie :-/ Polałem trochę giebla , pomogło, ale nie zwalczyło całkowicie. Stany lękowe opuściły mnie dopiero za 2 godziny! 8-(
Substancja w działaniu bardzo przyjemna, ale ten zjazd jest mega chujowy, i zdecydowanie już tego nie wezmę, bo nie warto.
297 dni czystości (05.01)
  • 823 / 11 / 1
Jaka dawka ? Bo mi się całkiem podoba ta substancja, zwłaszcza do mixów wszelakich. Ale w małych dawkach. W małych dawkach jest dobrze. Już np. 30mg + coś (buh maczanki, 10-20mg innego stima, apxx....) robi całkiem fajnie i jakiś straszliwych zjazdów nie ma. A na czysto to 40-50mg i jest też całkiem fajnie. Nie wiem czy wy tego po 2g walicie ? Trzeba mieć we wszystkim umiar. Akurat jak się z alfą przesadzi to jest nie ciekawie, tak trudno to zaobserwować ? ;-)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 358 / / 0
Przecież gościu napisał,że trochę na pośliniony palec więc 2g tam raczej nie było ;-)
  • 1987 / 108 / 0
MrGnat pisze:
Hahaha xD to robcie koszulki, ja za zrzekniecie się praw do cytatu chce jedną.
tylko ja nie jestem grafikiem i nie znam photoshopa, ale mam obraz w głowie jak to można zrobić, jak ktoś się bawi w grafikę to niech do mnie napisze :)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...