Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
nic mu nie zasugerowalem po prostu napisaem ze nie poczuje
i niech lepiej metke wypije lub pojedzije na 2 pachwiny
w jednej setka metki w drugej metkat z rolkami

%-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 371 / 3 / 0
Ty masz cos z głowa - juz o tym pisałam. Sam sobie strzelaj w dwie pachwiny! Moze jeszcze równoczesnie??? Daj se siana człowieku, i nie dawaj takich głupich rad nikomu - bo bedziesz miał nieczyste sumienie.
  • 1709 / 11 / 0
Wyluzuj Julietta, on żartował
  • 371 / 3 / 0
Może i nie wyczułam ironii, ale swoją drogą Duldidaj nie kombinuj i zasięgaj rad u Dziada lub Oxana lub innych madrych i wiedzowych, a nie Drzewa.
  • 498 / 27 / 0
Julka co ty taka nerwowa chodz ladnie po syropek spijaj go i zyj sobie pewnie robale typu hacek masz tez to razem z metadonem szybko zjedzą ci watrobke i bedzie po wszystkim
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 371 / 3 / 0
Żałosny jesteś - nie zazdrość mi pięknego życia, a śmierci nikomu nie przepowiadaj i nie życz.
Masz może 20 lat i fascynuje Cię to co robisz... wiec sobie rób, mam to w dalekim poważaniu.
Zamiast biegać po pompki biegam dla przyjemności, zamiast siedzieć przy kompie i kombinować - pracuję i mam swoją rodzinę, zamiast spotykać się w gronie kombinujących i dobierających, wolę oglądnąć dobry film.
Od 15 lat jestem wegetarianką, do tego w ogóle nie piję alko....
Badanie RNA HCV wykazało, ze nie jestem chora.
Ale są osoby z HCV i HIV i są od początku na programie, leczą wątrobę interferonem lub są na programie antywirusowym HIV. I żyją.
Bardziej niebezpieczne jest kombinowanie, podawanie syropy IV i innch specyfików, które Ty preferujesz.
Finito tej chorej rozmowie.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2015 przez Julietta, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 498 / 27 / 0
no to jestes jedna z tych 1/100 osob ktorym sie udaje ;-)
gratulacje ja jeszcze musze duzo zla doswiadczyc zeby z miec "prwadzwią" motywacje
choc nie wiem czy da sie jeszcze wiecej zla obecnier czeka mnie ZK a jestem wjebany fizycznie w benzo i troche w opio....

leki na hiva oslabiają metke slyszalem wiec muszą jej wiecej pic

wiesz julka ja po prostu jeszcze nie chce przeciagam w czasie ten czas ktory niebawem nadejdzie to bedzie istne pieklo bez klono glupiej kody czy metki
  • 371 / 3 / 0
Młody, wjebany i do tego ma problemy z prawem. A w ogóle jesteś na programie? W niektórych ZK są programy przecież...
  • 1680 / 270 / 0
Robicie off-topa, niepotrzebnie. W ogóle na tym forum przydałby się dział dotyczący substytucji, programach itd. A nie tylko metadon - wątek ogólny i kilka wątków o buprze (i to jeszcze gloryfikujących grzanie jej).
Największy przegryw na forum
  • 371 / 3 / 0
Na razie to jest WĄTEK OGÓLNY ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.