Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
02 kwietnia 2020mmigotka pisze: Kwetiapina nie zawsze działa. W moim przypadku to zależy od tego ile fety wezmę i kiedy przyjmę ostatnią dawkę. Ale wydaje mi się, że kweta ma dość krótki czas działania bo ostatnio naćpana brałam kwete żeby zasnąć i zasnęłam, ale obudziłam sie po dwóch godzinach i nie spałam do rana ;)
Mi daję zasnąć na ogół miansa i apetyt odzyskać a benzo na przykład, niekoniecznie.
Tak żeby było w temacie zjazdow i kwety - w moim przypadku kweta po alkoholu lepiej usypia, jeśli jestem porobiona. Wczoraj wypiłam winko z chłopakiem i kweta mnie dość ładnie ułożyła do snu, aż sama byłam w szoku po tym ile fety wcześniej przyjęłam
1.5L wody, troszke upijam i dodaję do niej witaminę C 1000mg + magnez (nie wiem ile bo mam w tabletkach ) + witaminę D3 + tabletkę z elektrolitami WYPIJAM TO PRZEZ CAŁĄ NOC
Do tego lubię zmiksować sobie różne owoce i spożyć w połowie imprezy
No i oczywiście rano obowiązkowo pyszny zielony pacanek ;)
Do tego Yerba Mate
I finał jest taki że normalnie funkcjonuje
30 stycznia 2020Mondeeste pisze: Czy kwetiapina na zjazd sie nadaje? Czy taki miks może czyli amf+neuroleptyk może poryć glowe?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.