Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 800 / 457 / 0
Nie widzę sensu z wrzucaniem benzo przed tripem, bo zjebiesz sobie całkowicie efekt. Lepszym pomysłem byłoby je zachować przy sobie w razie problemów chociaż wątpię, że takie wystąpią. 2cb to bardzo przyjazna substancja i nie ma raczej czego się obawiać. Mi zawsze daję dużo ciepła i zrozumienia. Z orłami nie miałem do czyniena, zawsze zamawiałem jaskrawe batmany które bardzo sobie zresztą cenie, jak zauważysz takie to polecam.
  • 1455 / 596 / 0
@chudychleb swietnie sie nadaje do seksu z partnerka , tylko nie bierz za duzych dawek bo bedziesz "odlatywal" w trakcie stosunku we fraktale i zapominal co robisz .

@Psilosoph wypierdol to benzo , nic sie nie boj 2CB ma raczej lagodny headspace
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 495 / 148 / 0
Przy większych dawkach to różnie potrafi być, ale w tym przypadku też bym nawet pod ręką nie trzymał tego benzo, na niższych i średnich dawkach bardzo przyjazna substancja pomijając bodyload, ale na niego i tak chyba benzo by nie pomogło, dlatego lepiej przygotować sobie butelkę z wodą jakby była potrzeba się napić zamiast tego benzo.
  • 7 / / 0
Siema. Biore kwetiapine w dawkach 25mg na sen oraz Paroksetyne 20mg. W sylwestra planuje wziac 2CB. Zastanawiam sie czy ssri nie zniweluje mi tego dzialania. Jesli tak to na ile odstawic ssri i czy warto.
  • 370 / 52 / 0
06 grudnia 2023chudychleb pisze:
Hej.
A jakie macie doświadczenia "socjalne" z 2C-B ? Zdaje się Anne Shulgin opisywała je jako bardzo zmysłowe czy erotyczne.
Rozważam nexusflipa z moją partnerką, z którą czasem dokazujemy na emce.
Ktoś ma doświadczenie w tym obszarze ?
Mi się nie chce powtarzać bo pisałem o tym wielokrotnie. Warto ale jak pisali powyżej - nie można przesadzić z dawką.
W porównaniu do Mki tutaj dojdziesz w 3D
Cogito ergo sum
  • 1290 / 7 / 0
30 mg to spoko czy bardziej celować w 50? Miałem okazję raz próbować i tak średnio kminię jak zrobić by nie być zawiedzionym 😉
  • 495 / 148 / 0
Zależy czy te 30mg to faktycznie 30mg czy inna ilość. Piguły często mają inną wartość niż deklarowaną a czyste też może mieć różną czystość.
Wikipedia pisze:
Zgodnie z PIHKAL dawkowanie 2C-B waha się w przedziale 12–24 mg doustnie
sniff działa mniej więc 2 razy mocniej i 2 razy krócej, wchodzi prawie od razu. Szybszego wejścia przy psychodelikach to tylko przy DMT doświadczyłem.

Z mojego doświadczenia piguły deklarowane jako 25mg HBr co w przeliczeniu na freebase daje około 20mg są spoko dawką na takiego luźnego tripa ale w niektórych przypadkach mogącego pozostawiać lekki niedosyt. Na mocniejsze tripy spoko jest najpierw całą połknąć a potem jeszcze połowę sniffem po paru godzinach. Więc to daje 30mg freebase i jest już na tyle mocne że więcej byłoby nieprzyjemne. Myślę, że ma heroic dose lepiej nadają się inne psychodeliki.

Dla mnie w głośnym settingu (koncert) cała piguła+pół sniffem było w sam raz, ale w momentach spokojniejszych było trochę za mocno. W spokojniejszym settingu po takiej dawce jest już grubo, ale nie aż tak tak miałem po całej sniffem. Tak więc teoretycznie 20mg donosowo to był odpowiednik 40mg i to była już dawka w której straciłem kontakt z rzeczywistością, przy opcji 20mg i dorzutka 10mg sniff też jest takie ryzyko. Jak z @FentanylGood zrobiliśmy sobie takiego tripa to w spokojnym miejscu było na tyle grubo, że ją też na chwilę odcięło od rzeczywistości. Ja nie wiem czy przez doświadczenie z 2C-B czy przez różnicę w wadze ja jeszcze ogarnąłem co się dzieje więc mogłem starać się być tripsitterem i pomóc współtripowiczce dotrwać do końca podróży.

Można by jeszcze długo się rozpisywać o różnych przypadkach dawkowania, ale bez informacji czego oczekujesz i czy Twoje 2C-B ma taką samą zawartość jak moje, czy jesteś bardziej czy mniej podatny na działanie to niewiele dadzą Ci te informacje.
  • 370 / 52 / 0
07 stycznia 2024SzatanskiSkoczek pisze:
30 mg to spoko czy bardziej celować w 50? Miałem okazję raz próbować i tak średnio kminię jak zrobić by nie być zawiedzionym 😉
No ale po tej 30 byłeś zawiedziony czy nie? Możesz dobić do 40 ale ponoć powyzej tego to przedawkowanie... czy jakoś tak. Ja raz wziąłem w proszku ale dawkowaniem poszło coś mi nie tak bo waga nie doważyła i było ogromnie grubo... nie polecam. Dobrze, że byłem w safe place pod dobrą opieką bo rzeczywistość myliła sie z ..... no pierdzielilo sie wszystko i do tego wszedl BT.. No nie fajnie.
Cogito ergo sum
  • 1290 / 7 / 0
Rozwinę. Mam okazję dorwać 2cb, jeśli w ogóle to jest 2cb w prochu koloru różowego. Z samym 2cb miałem styczność ojejku z 10 lat temu i to jeszcze w mixie z MXE, ale doświadczenie z psychodelikami mam, po prostu w ostatnich latach bardzo rzadko.
Teraz jakoś naszła mnie ochota
I tak jak trochę poczytałem i myślę, to raczej sniffa wolę sobie odpuścić, myślę o 25 mg oralnie z ewentualną durzutką jakby sorcik okazał się chujowy. S&s taki że sam w domku, pewnie piątek pod wieczór, wszystko sobie przyszykuję, jakieś alko na wyciszenie i może spacerek w śnieżny zimowy wieczór.
Bardziej mi banie wierci ile tego 2cb będzie w tym 2cb 😉
  • 946 / 297 / 5
Nie mam doświadczenia z towarem na ulicy czy od dilera (o ile to o takim źródle mówisz) ale różowy proch z 2cb to bardzo brzmi jak pink cocain. Czyli 2cb + kokaina + ketamia. Bardzo przyjemne, zajebiste wręcz, ale no 2cb to nie jest z chemicznego i praktycznego punktu widzenia.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.