Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Na tą kapryśną dziwke kode nie mam zamiaru wydać ani grosza więcej
Majka i wszystko co iv odpada, bo mam schize na punkcie krwi, żył, tętnic i wszystkiego co pulsuje. Na samą myśl o gorącej kąpieli i zaciśnięciu paska zeby zobaczyc żyłe juz mi sie robi słabo a gdzie mowa o wbijaniu igły
Oxy odpada bo profil działania mi nie odpowiada. Podobno coś jak tramal, czyli troche aktywizuj zamiast położyć do łożka, a ja właśnie kocham sedacje
mój drug of choice - Ula
Nagle zniknęła z powierzchni planety, a bardzo tęsknie (są jakiekolwiek sposoby zdobycia chociażby sortów takich jak przez ostatnie miesiące w piekle? Choćby za takie coś ozłoce, bo o granulkach nawet nie marze)
Mafy, fent i inne buce?
Z bucami jakis problem na polskim rynku z tego co wiem no i tez skrajne opinie.. nie wiem czy to działa sedacyjnie czy troche spiduje bo i takie wzmianki widzialam.
fent i maf to jeszcze bardziej skurwiałe, krótko dzialajace i skrętogenne substancje niż ta podróba U z ostatnich miesiecy.. no ja pierdole co ja mam ćpać?
24 października 2017suckmyblood pisze: no ja pierdole co ja mam ćpać?![]()
I.v. to nie jest, ale zadziala mocniej niz polkniecie tabletki.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Chyba jestem uwięziona w szponach pomiotów fenta, za łatwość aplikacji, dostęp, cena... kurwa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.