Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
kodeina obniza glukoze, ja raz wzialem 150 mg na pusty zoladek o 11 nad ranem.Poszedlem do biedronki to zemdlalem, zjadlem pozniej batonika i wszystko wrocilo do normy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 322 / 36 / 1
Bo duzo osob nic nie je przed ani po opioidach, utrudniaja ona prace przewodu pokarmowego i mieszaja też przy cisnieniu, zmniejsza stopień natlenienia krwi, sporo jest tego. Dlatego często sie słyszy ze ludzia po tym slabo:) . Mi sie z nowu wgl nie chce po nich jesc.
What's left of me?
  • 31 / 2 / 0
Do czego to doszło, że człowiek chce ćpać, a nie ma co.

Na tą kapryśną dziwke kode nie mam zamiaru wydać ani grosza więcej
Majka i wszystko co iv odpada, bo mam schize na punkcie krwi, żył, tętnic i wszystkiego co pulsuje. Na samą myśl o gorącej kąpieli i zaciśnięciu paska zeby zobaczyc żyłe juz mi sie robi słabo a gdzie mowa o wbijaniu igły
Oxy odpada bo profil działania mi nie odpowiada. Podobno coś jak tramal, czyli troche aktywizuj zamiast położyć do łożka, a ja właśnie kocham sedacje
mój drug of choice - Ula
Nagle zniknęła z powierzchni planety, a bardzo tęsknie (są jakiekolwiek sposoby zdobycia chociażby sortów takich jak przez ostatnie miesiące w piekle? Choćby za takie coś ozłoce, bo o granulkach nawet nie marze)

Mafy, fent i inne buce?
Z bucami jakis problem na polskim rynku z tego co wiem no i tez skrajne opinie.. nie wiem czy to działa sedacyjnie czy troche spiduje bo i takie wzmianki widzialam.
fent i maf to jeszcze bardziej skurwiałe, krótko dzialajace i skrętogenne substancje niż ta podróba U z ostatnich miesiecy.. no ja pierdole co ja mam ćpać? %-D
words cannot express how much I don't care
  • 173 / 10 / 0
no już bez przesady gdzie oxy do Tramalu. może jest mniej sedacyjny niż morfina ale tramal to nie jest. DHC jeszcze spróbuj, chociaż jak waliłaś U to pewnie już cię nie zadowoli.
  • 8103 / 914 / 0
24 października 2017suckmyblood pisze:
no ja pierdole co ja mam ćpać? %-D
Sprobuj majki p.r. - wieksza biodostepnosc niz p.o.
I.v. to nie jest, ale zadziala mocniej niz polkniecie tabletki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 31 / 2 / 0
No z tą majką naprawdę mi sie odechciewa jebać, bo PO to równie dobrze do śmieci moge wyrzucic i taki sam pożytek, PR wcale nie dużo lepsze a ile barier trzeba przełamać i też cackania z tym jest, wielkie rytuały z wlewaniem w dupe trzeba odstawiać, no nie no dajmy spokój not worth it. A jeszcze problem z załatwieniem, bo raz znajde sprzedawce a raz sie przejade.
Chyba jestem uwięziona w szponach pomiotów fenta, za łatwość aplikacji, dostęp, cena... kurwa
words cannot express how much I don't care
  • 2372 / 317 / 0
Przecież Oxy to jest całkiem zajebiste opio ? Gdzie tam tramal (w ogóle takie pseudo-opio o serotoninowym profilu) porównywać do Oxy ? Taka tabletka 80mg - 40mg oral + 40mg sniff i jest faza konkretna ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 322 / 36 / 1
To głównie oxy jest odpowiedzialne za to co teraz dzieje się w stanach. A opioidy nawet te najbardziej uwalajace moga lekko stymulować. Stymulacja w kilku syntetykach jest niezaprzeczalna bo rzeczywiście tak cholera dzialaja - jak stymulanty. Ale pamietajcie o tym, ze sama euforia sprawia że każda rzecz robi się przyjemniej, az chce się robić. Jesli po tramcu się polozysz to tak silnej stymulacji nie uswiadczysz jakbyś byl np. W robocie. Istnieja osoby które nawet po tym nody łapią :D. No niestety prawda ze tym nałogu żyły cierpią wczesniej czy później
What's left of me?
  • 345 / 6 / 0
Czemu prawie zawsze po opio (koda/tramadol) boli mnie głowa ? %-D Przecież opio mają działanie przeciwbólowe.
  • 2372 / 317 / 0
opio działają depresyjnie na układ oddechowy, wolniej oddychasz a co za tym idzie mniej tlenu dociera z krwi do mózgu.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.