Edit:
Cały czas zachowuje tą samą wielkość. I dodam jeszcze, że roztwór był klarowny, dwukrotnie filtrowany, sprzęt nowy, rozpuszczone w przefiltrowanej i przegotowanej kranówie.
Ja bym posmarowal jakaś maścią i delikatnie rozmasowywal. Tez miałem takie gule ale wielkości połowy piłeczki ping pongowej. Zchodziły w ciągu 2-3 dni
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Bakardo pisze:Bardziej chodziło mi o to, że wiem jak to działa i jak reaguje moje ciało, nie podaję się za jakiegoś guru, bo nim nie jestem (o czym świadczy np ta sytuacja). Mam nadzieję, że nie dowiem się co jest dalej, mam życie do ogarnięcia. Chociaż, całe szczęście, mój mózg zbytnio nie ucierpiał od ostrego walenia. To jest w sumie plus tego, że wybrałem opiaty, bo nie wyobrażam sobie siebie napierdalającego matmę czy fizykę po dwóch miesiącach palenia zielska. Ale tak wracając do tematu - ktoś wie na ~100% co to jest? W sumie zwiększa dwukrotnie objętość mojego bicepsa, także jakiś tam plus jest
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.