W wyglądzie bardzo przypomina amf, klei się do woreczka, po zapodaniu sniffem bardzo żre. Czysta stymulacja po tym, nie wjeżdża jakoś mega na serducho.
Jakieś 2-FMA ?
Śnieżnobiała tabletka, 3mm grubości, rozmiar 6mm x 6mm, pośrodku krzyżyk do dzielenia na cztery części, druga strona zupełnie czysta i gładka. Bardzo twarde. Kanty są ostre, nie zaokrąglone.
Tutaj widać dobrze kolor:
Wstawiłem w spoiler, żeby nie wydłużać, ale jeśli jest nadal źle, to przepraszam, wstawię same linki.
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
http://zapodaj.net/4f8a709c01b37.jpg.html
Prawdopodobnie robione gdzieś po kątach przez jakiegoś amatora. Sprzedawane jako pillsy. Niestety, nic z empatii i serotonina nie podskoczyła.
PS. zanim to dostałem, ziomeczek porzucił (miał powody) stuffik w nocy, namokło rosą i zebrał to rano. Zrobiła się z tego papka. Podzielił to na oko wiedząc, jakiej wielkości pillsy były oryginalnie. Pierwsza myśl: zdegradowało. Jednak MDMA jest stabilną molekułą. Stawiam na jakieś RC. Jakieś pomysły? :roll:
To być może jakąś fenyloetyloamina z trochę większym dawkowaniem, karton oznacza potrzebę wiekszej powierzchni by nasaczyc substancja (Albo Vendor miał tylko takie blottery
Nieskończoność w szklance mieść.
Nieskończoność w szklance mieść.
Miał to być zapewne mefedron ale coś mi się widzi, że to jakieś pente z czymś tam.
U kolegów co przyjęli po 100-150 silne pobudzenie, gadka, ruchy głowy dosyć dzikie, szybkie, rwące.
Strzelam na ślepo, że pentedron bo substancja była w pudrze, lekko się mieniła, przy snorcie żadnych rewolucji na śluzówce, niewyczuwalny. Spływ również prawie niewyczuwalny.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.