Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 14 / 0
2v2 aktualnie petarda ? ;] , ewentualnie w którą warto zainwestować ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 3 / / 0
2v2 i 2v1 dotarły do mnie w połowie zeszłego tygodnia, mogę powiedzieć że obie bardzo fajnie działają, ale pierwsze miejsce zajmuje 2v2 :)
  • 527 / 6 / 0
osobiście polecam łączyć z heimią 2v2. Świetnie podbija działanie, w zasadzie je urozmaica.
  • 1864 / 699 / 0
Creation pisze:
wppl83 pisze:
Czy te mieszanki sa rzeczywiscie naturalne, czy to moze byc jakas delikatna maczanka ?
A ja na podstawie własnych doświadczeń ręczę Ci ze tam jest Ab pinaca! Moj organizm i zdolność rozpoznawania substancji po działaniu są dla mnie fundamentem jak badanie laboratoryjne .
Chyba sraka nie pinaca, wiesz co albo omijaj ten temat, albo skończ swoją krucjatę na rzecz niewinnych owieczek które pod postacią ziółek są faszerowane niby kanna, bo zaczynasz mnie wkurwiać strasznie tym pitoleniem bez żadnych konkretnych dowodów, biorąc pod uwagę że jesteś jedyny ze swoją teorią.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1130 / 48 / 0
Od 1 do 10 kwietnia przerobilem 25g tej wzmacnianej 2v2 i musze stwierdzic, ze nie zauwazylem specjalnej roznicy w mocy w porownaniu do sklepowej, ktora palilem w czasie Wielkanocy. Na wakacjach zamawialem wzmacniana i zdawalo mi sie, ze rzeczywiscie roznica byla zauwazalna.

Mix z heimia, jak juz bylo pisane jest zajebisty, choc niezbyt ekonomicznie wychodzi, bo ekstrakt jest dosc drogi. Hydroksy podawal wczesniej w temacie proporcje, przeszukajcie sobie. Mocno polecam. Poza podbiciem wrazen sluchowych, co oczywiste przy heimii, ciezko to opisac, ale pierdoli sie w glowie przednio jak po lekkim sajko :) Testowalem tylko ok. grama, ktory zostal mi na koniec, zmieszanego z samplem heimii, ktorego szaman dorzucil, wiec ciezko mi ocenic jakie byly rzeczywiste proporcje mojej "mieszanki".
  • 58 / 3 / 0
a sama heimia mocno działa? Dajmy na to, że spaliłbym sobie bongo x15. Chyba zamówie i spróbuje wymieszać z 2v2, głównie pale żeby słuchac psytrancu wiec powinno pasować, dzięki za sugestie.
  • 1151 / 230 / 7
Sama tak nijako, są lekkie halucynacje słuchowe ale brakuje tego wczucia. Zmieszaj z klip daggą albo 2v2 i będzie spoko :)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 122 / 5 / 0
Napiszcie, proszę, pokrótce co to jest to całe 2v2 i jakie to daje efekty. Szukałem trochę informacji, ale wpisanie tego w duckduckgo oczywiście nie daje pozytywnych efektów, nawet z dopiskiem "shaman shop" czy hyperreal - wtedy odsyła po prostu do tego wątku.
Przejrzałem parę stron, ale czytanie całego wątku raczej mija się z celem : )

Mam zamiar niedługo zakupić ilex guayusa i zastanawiam się nad czymś jeszcze. Co polecacie? Nie oczekuję oczywiście jakiejś wielkiej "fazy", ale fajnego (nawet subtelnego) działania.
  • 1203 / 21 / 0
Jakbyś naprawdę przeczytał chociaż kilka stron tego wątku to wszystko byś wiedział na temat 2v2...
Ale okej, raczej "subtelnego" działania nie oczekuj, 2v2 potrafi niejednego zaskoczyć i nieźle porobić xD Wchodzi dość szybko i mocno, działanie psychodeliczne, zmienione wrażenia słuchowe, czuć serotoninę.

Właśnie mam 2v2 wersja II i powiem, że znacząco różni się od 2v2 wersji I. Jest to zdecydowanie cięższa kompozycja, mam nawet po niej delikatne oev-y ;) Mocniej niestety też odczuwam ją fizycznie co niezbyt mi się podoba. Przerobie jeszcze trochę więcej to zobaczymy jak będzie gdy tolerka trochę podskoczy.

OT: Co do ilex guayusa to zupełnie co innego, niewiele ma z kompozycjami wspólnego ale fajnie pobudza poza tym to lekkie MAOi.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 63 / 1 / 0
Spellforce pisze:
a sama heimia mocno działa? Dajmy na to, że spaliłbym sobie bongo x15. Chyba zamówie i spróbuje wymieszać z 2v2, głównie pale żeby słuchac psytrancu wiec powinno pasować, dzięki za sugestie.
ostatnio szedlem na koncercik do klubu.. zmieszalem 2v2 i heimie. po czym spozylem.. nie wiem czy to zasluga heimii czy samej 2v2 ale czegos takiego nigdy w zyciu nie przezylem :) wylądowalem na innej planecie a secik ktory puszczało duo z Islandii spowodowal, że do tej pory nie mogę powrócic na ziemie. OMFG.
moge to porównac tylko do mooooooocnego upalenia gandą (takie atrakcje słuchowe) a szukalem czegos co nie jest MJ a pozwala docenic muzykę w taki sposob.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.