Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Aha. Po T miałem Mocne problemy z przypomnieniem sobie co ja wczoraj cwiczyłem. Zdarzało się że dopiero napięcie odpowiednich partii pozwalało sobie przypomnieć.
31 maja 2021Sosaaaa pisze: Szefie moglbys mi powiedziec na jakich dawkach i przy jakiej tolerce treningi na tramie robiles?Chetnie sprobuje
Z racji tego, że słabo metabolizuje opioidy (kodeina na mnie nie działa przykładowo), przy zerowej tolerce jadę 450-500mg retardów. No, może i przy 300mg czasami fajnie poklepie. Z tego co wyczytałem, tramadol to SNRI, więc ta noradrenalina daje takiego kopa
Ciekawe, czy przy antydepresantach z tej grupy efekt byłby podobny
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
01 czerwca 2021LiquidStranger pisze:Ogólnie to wygląda tak - Mnie tramal nie grzeje, nie czuje działania opioidowego. Znaczy jest ciepło, ale żaden chill, wyjebka, bardziej aktywizacja i speed31 maja 2021Sosaaaa pisze: Szefie moglbys mi powiedziec na jakich dawkach i przy jakiej tolerce treningi na tramie robiles?Chetnie sprobuje
Z racji tego, że słabo metabolizuje opioidy (kodeina na mnie nie działa przykładowo), przy zerowej tolerce jadę 450-500mg retardów. No, może i przy 300mg czasami fajnie poklepie. Z tego co wyczytałem, tramadol to SNRI, więc ta noradrenalina daje takiego kopa
A co wolisz panie dexter - Czyste działanie tramadolu czy czyste działanie rozkręconej po powiedzmy 3 dniach buprenorfiny ??
Jedyny opioid, który naprawdę robił robotę. Pewnie dlatego, że nie ma mechanizmu działania jak klasyczne opioidy. Furanyl-fentanyl to przy tym pikuś, chociaż tego tylko paliłem. Może przy innej drodze podania też byłby ciekawy, bo działał, ale krótko
Brałem oksykodon 40 na zerowej tolerce i niestety efekty bardzo mizerne. Cytochrom P450 słaby dla jego
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
01 czerwca 2021LiquidStranger pisze:Ogólnie to wygląda tak - Mnie tramal nie grzeje, nie czuje działania opioidowego. Znaczy jest ciepło, ale żaden chill, wyjebka, bardziej aktywizacja i speed31 maja 2021Sosaaaa pisze: Szefie moglbys mi powiedziec na jakich dawkach i przy jakiej tolerce treningi na tramie robiles?Chetnie sprobuje
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.