Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 262 / 100 / 0
Pomimo ze to pytanie nie do mnie to Ci odpowiem. Przez pierwsze 2 lata na dawkach 200-300mg branych 3x na tydzień tyrało mi się niesamowicie. Wręcz się przetrenowywałem. Miałem oczywiście suplemantacje ( bcaa, kreatynka, białko, termogenik) . Działanie stymulujace dawało energię, znieczulenie ciała pozwalało na większy wysiłek. Jednak to droga do nikąd takie tyranie. Zwiększa ryzyko kontuzji jak i grand mala, płytki sen pierdoli regenerację, opio jest też niebojetne dla poziomu testosteronu. Po 2 latach tramadol już tylko rozleniwiał. Przy robieniu brzucha( u mnie , wraz z aerobami zajmuje to 45 min bo osmiopakmusi BYC ;)) szło usnąć;(. Cieszę się że fitness to chyba jedyna rzecz która mnie nie przestała nudzić po tym romansie z T.

Aha. Po T miałem Mocne problemy z przypomnieniem sobie co ja wczoraj cwiczyłem. Zdarzało się że dopiero napięcie odpowiednich partii pozwalało sobie przypomnieć.
  • 86 / 3 / 0
Pytanie, co się stanie jak ok. 9 rano wziąłem małą ilość MDMA, a na wieczór planuję wziąć jakieś 300 tramadolu
  • 593 / 82 / 0
Moze wystapic ZS
Jestem dość trudny.
  • 1882 / 203 / 0
31 maja 2021Sosaaaa pisze:
Szefie moglbys mi powiedziec na jakich dawkach i przy jakiej tolerce treningi na tramie robiles?Chetnie sprobuje
Ogólnie to wygląda tak - Mnie tramal nie grzeje, nie czuje działania opioidowego. Znaczy jest ciepło, ale żaden chill, wyjebka, bardziej aktywizacja i speed

Z racji tego, że słabo metabolizuje opioidy (kodeina na mnie nie działa przykładowo), przy zerowej tolerce jadę 450-500mg retardów. No, może i przy 300mg czasami fajnie poklepie. Z tego co wyczytałem, tramadol to SNRI, więc ta noradrenalina daje takiego kopa

Ciekawe, czy przy antydepresantach z tej grupy efekt byłby podobny
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2392 / 655 / 0
01 czerwca 2021LiquidStranger pisze:
Szefie moglbys mi powiedziec na jakich dawkach i przy jakiej tolerce treningi na tramie robiles?Chetnie sprobuje
Ogólnie to wygląda tak - Mnie tramal nie grzeje, nie czuje działania opioidowego. Znaczy jest ciepło, ale żaden chill, wyjebka, bardziej aktywizacja i speed

Z racji tego, że słabo metabolizuje opioidy (kodeina na mnie nie działa przykładowo), przy zerowej tolerce jadę 450-500mg retardów. No, może i przy 300mg czasami fajnie poklepie. Z tego co wyczytałem, tramadol to SNRI, więc ta noradrenalina daje takiego kopa

A co wolisz panie dexter - Czyste działanie tramadolu czy czyste działanie rozkręconej po powiedzmy 3 dniach buprenorfiny ??
  • 1882 / 203 / 0
Nie brałem buprenorfiny, ale brałem U-47700

Jedyny opioid, który naprawdę robił robotę. Pewnie dlatego, że nie ma mechanizmu działania jak klasyczne opioidy. Furanyl-fentanyl to przy tym pikuś, chociaż tego tylko paliłem. Może przy innej drodze podania też byłby ciekawy, bo działał, ale krótko

Brałem oksykodon 40 na zerowej tolerce i niestety efekty bardzo mizerne. Cytochrom P450 słaby dla jego
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 593 / 82 / 0
Ja zrobilem sobie 3 dniowa terapie. Zostały mi po dziadku 2 calutkie nieruszone paczki Tramal Retard 100mg. Poczytałem troche i pierwszego dnia zarzucilem 100mg pogryzione. Wtedy pomyślalem ze juz wiem o co im wszystkim chodzi. Drugiego dnia w nocy, mozna liczyc ze 3 tez zarzuciłem 200mg i jakies benzo ze 2. A dzisiaj sie wkurwilem i zarzucilem 4 rozkruszone na kartce mlotkiem i wsypane do wody i wypite na strzała. Mijają 2 godziny a tu nic. Czytałem, że no może nie każdego działac ale czemu zadziałalo za pierwszym razem?
Jestem dość trudny.
  • 6 / / 0
Wiem że bupropion blokuję silnie CYP2D6 ale ile czasu minie aby poczuć działanie tramadolu ?
  • 593 / 82 / 0
Nie mam pojęcia biorę leki ale w żadnym bupoprionu nie ma, własnie wspomnialem o tej kodzie itp zeby sie pobawic w te wyrabianie receptorow i jedna rozgryziona 100'tka mnie połozyla na łozko i przymknela oczy a tu.. 400mg chlust mija 2.5 a ja jedyne co czuje to moze lekkie rozluznienie. Moze dlugo sie ładuje bo to wkoncu retardy mimo, że pogryzione?
Jestem dość trudny.
  • 85 / 3 / 0
01 czerwca 2021LiquidStranger pisze:

Mnie tez tram jakos nie grzeje mocno.Mimo wszystko mam tak ze jak leże ,to leży mi sie zajebiscie ale nie rozleniwienia i ruch sprawia mi przyjemnosc gdzie np przy kodzie musze lezec.Metabolizuje normalnie,wczoraj 400mg mnie zmiotło,noddy super mimo ze dwa dni wczesniej przy 300mg było mizernie.Mysle zeby zrobic sobie klasyczny trening klatki najpierw na 150-200 i jak bedzie git sprobowac zwiekszyc intensywnosc.
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.