Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
klejofas pisze:To nie jest miejsce na pytania o dostępnoiść po drugie nie wiem cop to by miało oznaczaćdostępnosć, że od dilera klupić sięda czy albo na miewscie jakos?
Okazuje się, że nagłe odstawienie GBLa po 3 tygodniach regularnego picia z jednoczesnym odstawianiem SSRI, w tle biorąc bupropion, który obniża próg drgawkowy, wbrew pozorom NIE JEST dobrym pomysłem i kończy się napadem padaczkowym, utratą przytomności i wizytą w szpitalu, następnie utrzymującym się wiele dni ostrym bólem nadwyrężonych podczas ataku mięśni szkieletowych.*
*1 Źródło: Badania kogoś innego, w każdym razie na pewno nie moje, przecież wiem, że taka kombinacja to przepis na tego typu problemy i nigdy bym tak nie zrobił. To byłoby niemądre.
angrybrads1 pisze:UWAGA !! znalazlem info - GHB bylo badane pod katem uzaleznienia na ludziach , podawanie 10g dziennie przez dluzszy okres czasu NIE SPOWODOWALO UZALEZNIENIA FIZYCZNEGO i EFEKTOW ODSTAWIENNYCH !!!
Zatkao kakao?
Na co komu takie badania, jak empirycznie wielu z pośród ćpających to miało okazję się na własnym tyłku przekonać, nim sę odezwiesz to poczytaj tu: http://hyperreal.info/talk/gbl-ghb-odst ... 27679.html
dales linka tluku gdzie ludzie pisza o odstawce giebla, jecze raz tluku pokaz i gdzie tam ludzie pisza ze uzaleznili sie biorac 9-10g GHB...
kolejny ktory pierdoli glupoty i ignoruje ponad 30 lat badan.... #TLUK
ty nim sie odezwiesz to ZAMILCZ, wpierdalasz sie w temat o ktorym nie asz pojecia, ja juz pisalem ty nawet korzysac z GBL nie umiesz a bedziesz sie wypowiadal o GHB i wpierdalal w moje kompetencje i mnie pouczal...
WYPIERDALAJ :finger:
sorry za blad bo nie 30 lat badan tylko pnad 50 lat badan !!!! jezeli ktos przekresla badania prowadzone przez ttaki okres czasu, badania ktore wiele razy sie potwierdzaly na przestrzeni tych lat ,jest dla mnie poprostu IDIOTA !!! takim jak jabol , para czy reszta podobnych kretynow...
wywyzszam sie bo... jestem lepszy, inteligentniejszy i madrzejszy i wiem ze to cie boli.. sorry
a reszta niech plynie, niech plyna sobie idioci podobnych do ciebie, ja przytaczam fakty, wiedze naukowomedyczna, mam to w pizdzie brzydkich szlauf , ze jakis kretyn zle to wykorzysta i zrobi sobie krzywde.... SELEKCJA NATURALNA to sie nazywa.... jezeli mimo takiej latwo dostepnej wiedzy, informacji skondensowanej w jednym miejscu ktos i tak robi sobie krzywde to niech zginie i przepadnie kurwa wsciekla i nie rozsiewa po tym swiecie swoich wadliwych genow, tak lepiej dla nas, swiata i przyszlosci ludzkosci :D
dziekuje dobranoc....
end...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.