Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
bo ta substancja mnie zaskoskuje za kazdym razem miomo iz juje nie ma m prawie
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
noseczeg pisze:Panie, 885 wykluczyć? Toż to ikona alfienia, wyrezania najwyższy poziom wtajemniczenia; koneser kryształów i smakosz igieł na poziomie Gordona Ramseya, z tym że 885 nigdy nie jada nic oprócz kryształów; jednostka wybitna i nietuzinkowa, nie ograniczająca się małostkowymi normami społecznymi, człowiek dążący do czegoś wyższego; okupant ERek i OIOMów, klonożerca niepospolity. Jak mogło by zabraknąć TAKIEJ JEDNOSTKI podczas rozwiązywania kwestii ludzkiej w formie ostatecznej? Toż to ekspert jest w takich kwestiach. Pewnie znowu jakieś niespodziewane okoliczności wypadły jakkolwiek W KOŃCU GDZIEŚ KIEDYŚ DOTRZE, NA PEWNO! Ciężko tylko orzec kiedy, gdzie i czy żywy
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
#mops
ale w praktycnie bedac najebanym alfą nie da sie jechac dalej niz 1-2 stacje bo trwa to wiecznosc
zresztą juz tylko napadowe cisnienia mam spada jak pomysle sobie o odczuciach jakie towarzyszą koncowi worka lub widokiem pewnej osoby majacej rece ujebane w blocie grzebiacej w ziemi na trawniku... smutny widok
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.