Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1152 / 230 / 7
Ciekawy efekt ostatnio zauważyłem. Wzięcie NSI na drugi dzień po mikrodawce 4-HO-MIPTa powoduje nawrót "wizuali" (ponieważ to mikrodawka, objawiają się jedynie wyostrzeniem obrazu) i mam wrażenie że poprawia afterglow, ale to może być placebo. Tak czy inaczej polecam łączenie ze sobą nootropów emocjonalnych (moje autorskie określenie, obejmujące NSI i niektórych agonistów 5-HT)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 196 / 3 / 0
Niosę dobrą nowinę!

Po 3 dniowym dochodzeniu odpowiedniej dawki NSI-189 sprowadzonego z kosmosu(--->)
(przyjąłem że czerwona łyżeczka noopeptu to 10mg, jak dorwę sowoją miligramówkę z przechowalni to dzisiaj poprawie ewentualne różnice)

wieczór 10mg -> Efekty na granicy placebo, jednak po przebudzeniu pamiętałem świetnie sny

rano- 20mg -> Odczuwalny wpływ, jednak cieżko wyłuskać jakies konkrety
popołudnie 30mg -> Czystość myślenia, uspokojenie emocji, tryb maszynowy jak przy noopepcie, irytacje z powodu złośliwości rzeczy martwych, problem ze zrozumieniem "dlaczego oni tak słabo kojarzą".

rano 40mg -> Potężne zmulenie i lekki ból głowy
popołudnie 30mg->Efekty jak dzien wczesniej, dochodzi impulsywność

Dziś rano nie jadłem proszku, a piłem moją ulubioną używkę i stąd dobra nowina :

(--->) :heart: GodBlessLiquid w dawce 0,2ml podziałał świetnie(świeże styki po prawie 3 miesiącach przerwy), dolałem jeszcze 0,3 i dalej jest super, na tyle pieknie że w euforii postanowiłem się z wami podzielić miłym odkryciem. Stymuluję się energicznymi dźwiękami, wiec to może mieć jakiś wpływ, ale idzie weekend wiec napisze pewnie niebawem jak wychodzą dawki typowo imprezowe, także bez muzyki ;)
:yay:
  • 563 / 55 / 0
potrzeba więcej recenzji, strasznie podejrzanie niska cena za nsi, nawet jeśli to fosforan, który jest tańszy
  • 3651 / 999 / 2
Zdziwiłbyś się, jak niskie ceny są od samych producentów...
sky is the limit
  • 563 / 55 / 0
Amerykański vendor nr1, który jakiś czas temu miał poza ofertą na stronie nsi do sprzedania, nie ma i nie będzie miał już tego środka, a tu nagle jest w pl. I cena diamatralnie się różniła od obecnej w galaktyce i zapewne ten z usa też miał od producenta. Powiem wprost nie wierzę ani trochę w jakość i prawdziwość tego nsi, jednak mam nadzieję, że się myle. A gdy spytałem czy będzie to fosforan czy freebase nie potrafił udzielić żadnej odpowiedzi, co daje do myślenia.
  • 22 / 2 / 0
Nie dawno miałem tygodniową kurację noopept (dawki na oko 10-20mg) i nsi-189 (na oko 30-60 mg). Dwa razy dziennie z kompletem witamin oraz Omega 3 i CDP-Choliną. Półtora dnia po zakończonej kuracji zrobiłem trip 4 plateau na DXM'ie, stan ciała o dziwno znacznie stabilniejszy niż tyle dexa na czysto miałbym brać.

Mniejsza z tym, mam pytanie odnośnie wpływu dużych dawek (900mg) dysocjanta "DXM" podczas kuracji samym NSI-189 (dwa razy dziennie, bez noopeptu i z całą suplementacją inną m.in. CDP-Cholina).
O ile w przypadku noopept'u wiem, że znacząco redukuje siłę działania dysocjantów o tyle brak mi tej wiedzy w przypadku NSI-189. Przekopałem sporo neta, wiem, że nie wpływa ono na receptory NMDA, ale czy to oznacza, że DXM będzie działał poprawnie? Ogólnie to nie znalazłem jeszcze żadnych wzmianek o próbach używania DXM'u podczas kuracji NSI-189.

Drodzy eksperci i użytkownicy forum proszę was bardzo :) o porównanie mechanizmów działania substancji z grupy dysocjantów "DXM" z NSI-189. Wiedza jakiej najbardziej potrzebuję to czy nastąpi redukcja/potencja mocy dysocjantów (DXM lub innych) i czy z łączenia tych dwóch substancji mogą powstać nieokreślone skutki pozytywne lub uboczne.
  • 48 / 8 / 0
Mógłby mi ktoś podać na priv namiary jakiegoś legitnego source'u NSI ? Szwajcarska opcja mnie jakoś nie przekonuje. ;]
  • 329 / 58 / 0
Zużyłem 1g od galktycznych w jakieś 12dni, muszę powiedzieć że działanie było znacznie mniej wyczuwalnie niż liquid od allch... rok temu.
Wychodzi na to, że teraz dawki oscylowały w okolicahc 80-100mg dziennie (brałem 2 razy dziennie oralnie). Pierwsze 2-3 dni dawałay jednynie namiastke tego co odczuwałem stosując liquid. Przedewszystkim mając legitny freebase (2x20mg) substancja podbijała zdolność odczytywania emocji z twarzy innych osób jednocześnie ułatwiając ich wyrażanie(nie była to wkrętka, usłyszałem to kilkuktortnie od osób trzecich). Kolejnym efektem była poprawa orjentacji w terenie, mocno zauważalna w moim wypadku, ponieważ od zawsze była to moja słaba strona. Jedyną różnica między tamtą kurają, a tą było 2 krotne zastosowanie fenibutu (po ok 2-2,5g), jednak sądze że nie miało to jakiegoś większego wpływu.
Zastanawiam się teraz czy wiząć od szwajcarów, gdzyż inne produtky od nich zawsze sobię chwaliłem, tylko ta cena. Brał ktoś od nich ostatnio? Wyżej hydroksy wspomina, że legitny, ale pisał o tym już jakiś czas temu.
  • 3651 / 999 / 2
A pod język?
sky is the limit
  • 329 / 58 / 0
Próbowałem kilka razy i owszem jakby trochę wyraźniej zadziałało, może jakbym dwukrotnie zwiększył dawki i zużył 2g w 2 tygodnie, to uzyskałbym to co wcześniej.
Na początku miałem juz skrobać podobną opinie co manciak13, ale stwierdziłem że poczekam do końca grama, aż się rozkręci właściwie, jednak to nie nastąpiło. Z drugiej strony stosowałem dość krótko, zastanowie sie jeszcze czy nie zamówić 2g od nich, dawkując 2x50mg w miksie z 3,2g piracetamu i wtedy coś więcej napisać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.