Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1203 / 21 / 0
Biorąc pod uwagę to, że fluzolam ma bardzo krótki czas działania to 4x 0,3mg i to jeszcze pod stimsy przez 24h to po prostu za mało.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 606 / 8 / 0
I nie wiesz ile masz tak naprawdę na blotterze.
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 250 / / 0
@420 KRÓTKI?! Przy badaniach w moim laboratorium zawsze ~250ug było aktywne przez 8-10, czasem nawet do 12 godzin, odczynnik zaczynał reagować zawsze po 40-60 minutach. Fluzolam w formie prochu rozpuszczonego w glikolu.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 1203 / 21 / 0
@up U mnie wchodzi dużo szybciej (też proch rozpuszczony w glikolu), po 20-30min się ładuje (ale ja staram się na puste bebechy jeść).
Mam też sporą tolerkę, mnie trzyma 4-5 godzin MAX!!! Nigdy dłużej.
Kartony z fluzolamem za to ładują mi się dłużej niż glikol ale nieznacznie.

EDIT: Poza tym nawet jeśli Cię trzyma 12 godz to i tak jest to stosunkowo (jak na przekrój wszystkich benzo) krótki czas działania.
Weź np taki fenazepam - 60 godzin. A są ciekawsze benzo jak idzie o czas działania.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 250 / / 0
Wiem, wiem. Flubromazepam, diklazepam, trochę ich jest. Ale wszystko zależy od punktu odniesienia, dla mnie "krotko" to etizolam, coś w ten deseń.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 1893 / 182 / 0
Myślałem że te cztery bloty po 0,3 co miałem zniwelują jakoś porycie (1,5 eph i 1,4 4F-PVP w jakieś 40 godzin) ale w ogóle mi nie pomogły... Jakie dawki trzeba stosować by się tym uziemić w takich przypadkach? Ofc mam inne benzo do wyboru ale czytałem że to miała być kosa i co? Hmmm....
  • 206 / 3 / 0
Dersu Uzala pisze:
Myślałem że te cztery bloty po 0,3 co miałem zniwelują jakoś porycie (1,5 eph i 1,4 4F-PVP w jakieś 40 godzin) ale w ogóle mi nie pomogły... Jakie dawki trzeba stosować by się tym uziemić w takich przypadkach? Ofc mam inne benzo do wyboru ale czytałem że to miała być kosa i co? Hmmm....
a inne benzo ci popomagaly po takich zabawach? U mnie czasami potezne dawki giblu bromazepamu, eti i innych benzo nie pomagaly, za to jak sie udalo przespac to po tylko 1h to po przebudzeniu zero zjazdu i fajna bania benzynowa.
.
  • 1893 / 182 / 0
Alpra daje radę (super podkład pod ethcata - połączenie idealne)
Bromek nawet bardziej, zajebioza (u mnie obecnie no. 1 wśród benzo)
Diazepam nigdy nie zawodzi ale ciekawe czy wyrwę to bez większych kombinacji więc na razie zostawiam
Po eti miałem blackout i reanimację (kretynizm z dorzucaniem) ale może być
Flubromazepam ŚWIETNY podkład pod alfę - tyle że wraz z dorzutkami alfy otępia i zamula, alfa dalej działa, w konsekwencji puszczają lejce i robi się przypałowo, do tego zastanowienia + amnezja
A flubromazolam to cienizna na równi z clorazepatem
Podsumowując, zostaję przy bromku i alprze.
  • 31 / / 0
Jeden vendor ma 1g za 70 zl z tego co widzialem xD a na bluelighcie bardzo to chwala. Moze dawkowanie zanizone. Najbardziej pozytywna opinia byla bodajze po 5mg ,chociaz jeden gosc po 0.25mg mial faze bodaj 3 dni zajebista. I pisza ze dlugo dziala. Moze macie jakis kiepski sort albo walek. Bo chyba wiem skad macie te blottery xD ale nie ten dzial. Bral ktos ten gram za 70 od tych co w lesie buszuja ?
  • 206 / 3 / 0
mnie dwa blottery po 0,3 fajnie porobily podejzewam ze 1 blot tez by poczuł
.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.