Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Mam też sporą tolerkę, mnie trzyma 4-5 godzin MAX!!! Nigdy dłużej.
Kartony z fluzolamem za to ładują mi się dłużej niż glikol ale nieznacznie.
EDIT: Poza tym nawet jeśli Cię trzyma 12 godz to i tak jest to stosunkowo (jak na przekrój wszystkich benzo) krótki czas działania.
Weź np taki fenazepam - 60 godzin. A są ciekawsze benzo jak idzie o czas działania.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Dersu Uzala pisze:Myślałem że te cztery bloty po 0,3 co miałem zniwelują jakoś porycie (1,5 eph i 1,4 4F-PVP w jakieś 40 godzin) ale w ogóle mi nie pomogły... Jakie dawki trzeba stosować by się tym uziemić w takich przypadkach? Ofc mam inne benzo do wyboru ale czytałem że to miała być kosa i co? Hmmm....
Bromek nawet bardziej, zajebioza (u mnie obecnie no. 1 wśród benzo)
Diazepam nigdy nie zawodzi ale ciekawe czy wyrwę to bez większych kombinacji więc na razie zostawiam
Po eti miałem blackout i reanimację (kretynizm z dorzucaniem) ale może być
Flubromazepam ŚWIETNY podkład pod alfę - tyle że wraz z dorzutkami alfy otępia i zamula, alfa dalej działa, w konsekwencji puszczają lejce i robi się przypałowo, do tego zastanowienia + amnezja
A flubromazolam to cienizna na równi z clorazepatem
Podsumowując, zostaję przy bromku i alprze.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.