Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 72 / 11 / 0
Od wielu lat na bogato, ale nie są mi obce tanie piwa z monopolowych czy stacji benzynowych albo opalanie lufek nad kuchenką.
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Jak się nie ma co się pragnie to się wali co popadnie. Nieraz na tolerce się zbierało pojedyncze okruszki kanna przez 2h żeby spalić bitkę zmieszaną z tytoniem ale i zdarzało się żulom kupować ananasa zamiast dać na jabola, życie jest przewrotne %-D
Uwaga! Użytkownik izakcukierman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Na bogato :D Jedynie może za dzieciaka było inaczej, ale własne pieniądze chce zużywać jak najlepiej
  • 55 / 3 / 0
Zależy kiedy... na bogato to pierwszy weekend miesiąca, na biedno ostatni weekend miesiąca ^^
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
cefelia pisze:
Zależy kiedy... na bogato to pierwszy weekend miesiąca, na biedno ostatni weekend miesiąca ^^
Ha a kto tego nie doswiadczył chociaż raz w życiu niech pierwszy rzuci kamieniem! :D
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 8 / 0
Zaczynam jak Pan, kończę jak cham...
Uwaga! Użytkownik ZawałMurowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Bogato albo wcale :rolleyes:
  • 104 / 4 / 0
Ja pochodzę z dobrego domu i pieniędzy nigdy nie brakło, ale osobiście lubię klimaty biedy, meliny obdrapane mury po prostu Slums hehe
wyśpię się po śmierci
  • 23 / / 0
Lepiej mi być biednym, ze względu na moje punkowe szczeniackie korzenie i jebanie kapitalizmu. %-D
Przez używki jestem biedakiem, również przez to, że wolę moje zdrowie psychiczne od pieniędzy w kieszeni. :D
  • 122 / 7 / 0
kkrecha pisze:
Chroot pisze:
Ja to mam tak, gdy paczka dojdzie idzie na bogato
Że jaka paczka? Mówisz o dopkach jakichś?

Nie mógłbym chyba zamóić czegoś przez net i pizgać..nie próbowałęm i nie bede :)
Nie wiesz co tracisz.

Ale masz rację, ja też wolę pizgac chuj wie co z ulicy.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.