Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Mixy w buteleczkach po energy shootach 60ml np. redbullach do tego popitka i gra. Nie ma żadnego podrażnienia przełyku w stężeniu 1,5-2ml.
Uwaga! Użytkownik maulczynski jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Polecam małe szklane buteleczki/fiolki po testerach perfum lub perfumach (atomizery testerów mogą się rozpuścić :D więc polecam perfumy - przeważnie wytrzymują). Taka butelka ma atomizer oraz pojemność 10/20/50ml tak więc wejdzie do kieszeni, nic nie pobrudzi a i łatwo się dawkuje. Przeważnie 8-14 psiknięć atomizzerem to około 2 ml więc odmierzanie nikomu nie sprawi problemu. Oczywiście wypada zbadać ile psików to ile ml aby nie zajechać na toksykologie przez przypadek - atomizer atomizerowi nierówny %-D
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 116 / 1 / 0
ogolem ja sie nigdy nie jebalem. polewka przed wyjsciem i 2,5ml lane do frugo (czarna porzeczka:D). i wtedy za kazdym lykiem wstrzalem i wiedzialem ze skoro frugo ma 250ml a jest w nim 2,5ml to logiczne ze polowa ma 1,25ml :) wiec dawkowalem bez problemu :D
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
W moim wypadku ta metoda była zdradliwa, teoretycznie też wiedziałem że lejąc 4ml do butelki 500ml połowa będzie wynosić 2ml ale w praktyce zdarzało się wypić więcej niż połowe a czasem zupełnie zapomnieć że mam wypić tylko połowe
Metoda dobra dla ludzi ogarniętych %-D
  • 2 / / 0
Obowiązkowo plecak\torba z butelką hdpe 25ml (do kupienia od sprzedawców gbla) i pukawką 2ml, szklanką taką po nutelli :) oraz muszynianka.
Zawsze znajdzie się miejsce w którym można sobie spokojnie wstrzyknąć określoną ilość do szklanki zalać muszinianką, zamieszać pukawką i wypić po czym popić wodą z butelki.
Przygotowanie gotowych drinków jest ryzykowne - nigdy nie wiemy ile naprawde łykniemy. Mając to też na wierzchu, spotykając kogoś znajomego "nie wiedzącego ocb" z ptaniem "można łyczka?" odpowiedź będzie tak czy inaczej zła.
  • 338 / 1 / 0
Ja lubię tak jak już wcześniej pisałem lubię sobie poporcjować wcześniej bo jakoś tak wygodniej mi. W taką ependorfkę wlać można do 2 ml a wylatuje z niej po przechyleniu i potrząśnięciu prawie wszystko. Nie trzeba plecaków, toreb itp. Można nawet do końcówki piwka w pubie dolać, wypić i popić następnym :D
  • 329 / 5 / 0
Robie dokładnie tak jak cytrynian, w tych śmiesznych pojemniczkach dostałem kiedyś pestki. Są niezastąpione.
Jak już zmieszam z napojem, podbije ktoś że chce łynia to mówie, że wymieszałem z rozpuszczalnikiem do czyszczenia chromu, to szybko odstrasza delikwenta ;] zazwyczaj.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 105 / 14 / 0
pillmann pisze:
Polecam małe szklane buteleczki/fiolki po testerach perfum lub perfumach (atomizery testerów mogą się rozpuścić :D więc polecam perfumy - przeważnie wytrzymują). Taka butelka ma atomizer oraz pojemność 10/20/50ml tak więc wejdzie do kieszeni, nic nie pobrudzi a i łatwo się dawkuje. Przeważnie 8-14 psiknięć atomizzerem to około 2 ml więc odmierzanie nikomu nie sprawi problemu. Oczywiście wypada zbadać ile psików to ile ml aby nie zajechać na toksykologie przez przypadek - atomizer atomizerowi nierówny %-D
Poszedłem dalej i używam próbek po perfumach o pojemności od 1 do 2,5ml. Mają wysokość mniejszą niż mały palec, sprawdzają się i te z zatyczką (jedno "pyknięcie" paluszkiem o dno powoduje wylanie zaledwie kilku kropli co jest świetne do dolewania malutkich ilości) i z atomizerem (sprawiają wrażenie odświeżacza do jamy ustnej; kłopot z tym, że te zwykle są nieuzupełnialne). Trzeba tylko dokładnie wypłukać zawartość, którą normalnie w 80% jest ślicznie pachnący alkohol.

W Rossmanach i innych drogeriach dostępne są odświeżacze do jamy ustnej o pojemności kilku-kilkunastu mililitrów. Byłoby to niesamowicie wygodne i niewzbudzające jakichkolwiek podejrzeń rozwiązanie, ale raczej na pewno nie da się ich ponownie napełnić a tworzywo to pewnie zwykły plastik.
  • 157 / 1 / 0
[ external image ]
Czy tego typu korek się nie rozpuści?
  • 66 / 3 / 0
polecam mixowanie gbla z kubusiem marchew brzoskwinia jabłko, przy 2ml GBL i 70 ml soczku wogóle nic nie czuć, japy nie wykręca i nie trzeba zapijać :gun: nawet się nie czuje że się coś wypiło dopóki klepa nie siada :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.