Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
B6 nie ładuję osobnej, mam tylko to co w preparatach czyli 200% dziennego zapotrzebowania + żeń-szeń, omega 3, wapń, magnez, luteina i jakoś
2/3g choliny, ze względu na uboki przy odstawieniu...
No tylko teraz nie mam zamiaru raczej rezygnować i jestem ciekaw czy te uboki nie wystąpią, gdyż są tacy co je mają podczas stosowania :rolleyes:
A co do choliny to z tego co wiem stosuje sie ja TYLKO przy schodzeniu z gbla/nG... tak sami jak b.duze dawki b6 by zbic glutaminian... po co bierzesz teraz choline :rolleyes: ?
Może będę brał mniej i mniejsze porcje, zobaczę co wodzu angry powie :-)
Proponuję kontynuować temat w knajpie. Rozumiem naturę GBL, jednak offtopicie Panowie na potęgę. W końcu polecą warny.
Dla potomnych, na pierwszej stronie wątku wyraźnie napisane jest, że stawiamy pytania i dostajemy odpowiedź,
do dywagacji służą wątki tematyczne / ogólne, ostatecznie knajpa.
mrstothet.
Poprawiono kolorki. Pytania zadajemy kolorem czerwonym. mrstothet.
Przy GBL dodatkowo downregulacja receptora GHB, więc i utrata całej "magii".
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.