Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
Powiem ci, że to z tym zejściem to by się nawet zgadzało. Tylko to, że glutaminian nie będzie podbity tak bardzo, to gdzie tu szkoda, nie powinno być dzięki temu lepiej?

B6 nie ładuję osobnej, mam tylko to co w preparatach czyli 200% dziennego zapotrzebowania + żeń-szeń, omega 3, wapń, magnez, luteina i jakoś
2/3g choliny, ze względu na uboki przy odstawieniu...

No tylko teraz nie mam zamiaru raczej rezygnować i jestem ciekaw czy te uboki nie wystąpią, gdyż są tacy co je mają podczas stosowania :rolleyes:
  • 1205 / 10 / 0
Nie no to te kilka mg wit b6 niezaszkodzi... myslalem o ilosciach 50-250mg ;)

A co do choliny to z tego co wiem stosuje sie ja TYLKO przy schodzeniu z gbla/nG... tak sami jak b.duze dawki b6 by zbic glutaminian... po co bierzesz teraz choline :rolleyes: ?
  • 1141 / 9 / 0
No tak biorę, gdyż po 3 dniach już miałem ostre niedobory i jakoś tak ostatnio to już nawet jajek nie jem hehe.
Może będę brał mniej i mniejsze porcje, zobaczę co wodzu angry powie :-)

Proponuję kontynuować temat w knajpie. Rozumiem naturę GBL, jednak offtopicie Panowie na potęgę. W końcu polecą warny.

Dla potomnych, na pierwszej stronie wątku wyraźnie napisane jest, że stawiamy pytania i dostajemy odpowiedź,
do dywagacji służą wątki tematyczne / ogólne, ostatecznie knajpa.
mrstothet.
  • 96 / 1 / 0
Mam pytanie, czy w celu obniżenie tolerancji na gibona miało by skutek codzienne łykanie DMX w minimalnych dawkach rzędu 30-75mg lub 2-3 razy w tygodniu powiedzmy 90-105?

Poprawiono kolorki. Pytania zadajemy kolorem czerwonym. mrstothet.
  • 3363 / 360 / 0
Minimalny.
  • 1784 / 30 / 0
Jaki wpływ na utratę wagi ma gbl? Po polewce z blackoutem zdarzyło mi się schudnąć zauważalnie w ciągu 6h. Ziomek, po ponad 10ml drastycznie schudł też w ciągu około 6h. Serio, nie myślałem, że można tak szybko zmienić proporcję
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Wydaje mi sie ze to utrata wody przez potliwosc... schudniecie to za duze slowo...
  • 48 / 1 / 0
Też chciałbym zapytać czy GBL można używać biorąc na stałe agomelatynę
  • 993 / 49 / 0
co sie stalo ze GBL przestal namnie dzialac? tak samo jak alko
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 2278 / 278 / 3
Witamy w klubie ludzi, którzy rozwalili sobie układ GABA-ergiczny. :)

Przy GBL dodatkowo downregulacja receptora GHB, więc i utrata całej "magii".
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.