Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 3 / 0
a jak wygląda sprawa z rozstępami? zamierzam brać GBL jako wspomagacz do siłowni i zastanawia mnie czy rozstępów będzie więcej (więcej hormonu wzrostu szybsze rośniecie) czy też mniej(hormon wzrostu regeneruje szybciej skórę) ? Posiada ktoś jakąś wiedzę na ten temat ?
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 373 / 14 / 0
gdzie na forum albo na sfd ktos robil badania przed i po, i wcale nie wypierdalalo jakos tego HGH duzo , po drugie jest to krotkotrwaly wystrzal co za tym idzie nie ma to wiekszego sensu do tego ci dochodzi zwiekszona prolaktyna.

jakby GBL dzialal tak jak samo HGH to nikt by nie wypierdalal tysiecy zlotych na cykl.

Sam testowalem z silownia na masie z dawka 1x , 2x na noc i nie zauwazylem kompletnie nic w porownaniu z takimi samymi cyklami , moze nawet dzialalo na minus bo czesciej po tym lapia mnie kontuzje stawow .
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 3 / 0
co nieco protestowałem i 7kg na + w hmm półtora miecha, nie wiem czy to zasługa moich cudownych genów czy GBL ale tak szybko chyba przytyć mi się jeszcze nie udało a jakoś do treningów i dawkowania się nie przykładałem(jednego tygodnia 8ml drugiego około 20ml).
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 3363 / 355 / 0
Ile body fat ci doszlo? ;)
  • 167 / 2 / 0
Zdecydowanie smalec bo czysta masa mięśniowa 1,5m/7kg to abstrakcja. Smalczyk i woda ...
:gun: :diabolic:
  • 234 / 11 / 0
Gieblowa gastrofaza już niejednemu brzuch wyhodowała także nic niezwykłego to nie jest... chociaż tempo przybierania masz niezłe... ;)
  • 161 / 3 / 0
brzuch jest jaki był :D
jedynie uda... jakby ciut większe... no może nie ciut bo ledwo mieszczę się w dżinsy w które jeszcze niedawno wskakiwałem :D ale cóż robiąc 5x w tyg same przysiady + martwy i do tego biegając czego mogłem się spodziewać :D
jak zacznę kolejne próby siłowo-gieblowe to dam znać ale to już z miarą i dietą :D

Klawisz alt ma się dobrze, szift jeszcze by się przydał ;]
p@
  • 2278 / 278 / 3
Pytanie do ludzi, którzy dbają o swoje felgi:
jak się ma giebl do ciśnienia? Szczególnie mnie interesuje ten fakt w odniesieniu do czyszczenia po stymulantach/podobnych?
Wiem tylko tyle, że po dużej dawce brefa 2 ml bardzo ładnie zredukowały mi wazokonstrykcję.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 1095 / 34 / 0
GBL zwalnia pikawe i nawet gdzies czytalem ze brany ze stymulantami ochrania serce i to ma faktycznie sens.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 906 / 36 / 0
Mierzylem sobie cisnienie po dawce, wyszlo 125 na 70, normalnie nigdy nie mam mniej ni 80 wiec racja zwalnia serce.
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.