Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 989 / 76 / 0
Można taki motyw z tym bez większych trudności? :jeb do żarówy substancji z końcóweczki nożyka i waporyzacja? Czy ciężko tak?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 177 / 1 / 0
Re: AKB48
Nieprzeczytany post autor: Kju »
Jak trzeba na szybko: potrzebne dwie lufki, jedną z nich łamiesz na pół, drugie pół wypierdalasz, a tamto wsadzasz w samarę i nakładasz porcyjkę (warto zrobić ze szkła ostre krawędzie do zbierania proszku), po czym wkładasz w cybuch niezniszczonej lufy, trzymasz zatykając palcem końcówkę rozbitej lufy i jednocześnie podtrzymujesz tym samym konstrukcję. I teraz tak jakby opalasz ten środek, tylko z dużo większej odległości, postaraj się wyczuć kiedy leci dym i kiedy warto przybliżyć, a kiedy oddalić płomień. :cool:
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 2014 / 84 / 0
Ja to jak już na szybko tak, to se wysypuje troche tytexu ze szuga posypuje go karabinolem i ogień. Posmakował mi ten AKB bardzo tylko wydajnośc cienka. W duzych dawkach typu ok.1/3 - 1/4 objetosci cubucha lufki kioskowej czystego AKB a reszta wypelniacz, jest to całkiem ciekawy mozgojeb(jednakowoż młodym adeptom kannabinoidów takich dawek nie polecam), nie ma to jak pojechac w zime na plaze i sluchac se nuciwa w sloneczku wpadajacym przez szyberbaldachim :diabolic:
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 194 / 2 / 0
Też bardzo mi się podoba ten kanna bo można palić wszędzie,nie robi rozpierdolu aż takiego na bani a fajnie luzuje co lubie i nie trzeba dopalać co 10minut... Co do palenia tego kanna to najlepiej pali się go delikatnie zwilżając końcówke szluga i hop do wora z kanna :d
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 290 / / 0
p4g4y0zzz(X) 5F spróboj , spodoba się ;)
  • 154 / 1 / 0
Ja zrobiłem 1 gram aKB48 na 7,5g susz szałwii lekarskiej.
dodatkowo mixowałem z trawą oraz duga mieszanką na Ur-144 i AM-2202.

waliło ładnie, teraz wypaliłem mix AKB48, BB-22 i UR144 jest ciekawe dzialanie ; )
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nie wiadomo, czy to miało jakiś wpływ, ale kiedyś z ziomkiem zamówiliśmy sobie na półkę grama tego i zrobiliśmy mieszanę na 35, ale to było zaraz jak wchodziło, i była dość słaba, więc kiedyś ziomek idąc na nieporanne godziny do pracy zaprawił się na tzw fuszce kilkoma piwami i spalił 2 średniej wielkości jointy i poszedł do pracy, w miarę ogarniał i było ok, do czasu aż stracił przytomność i musiało go zabrać pogotowie, okazało się, że pękły mu tętniaki w mózgu, niby żadne dziwne ataki się nie powórzyły, ostatnio po ćpaniu abstynencji powrócił do różnych używek, i niby wszystko spoko, ale mam jakieś lęko-obrzydzenie do tej substancji, mimo, że po spaleniu 2 lufek na czyściocha ledwie co czułem.

To chyba nie ten dział, ale jestem ciekaw działania Twej mikstury.
  • 177 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kju »
Jednak da się wpaść w kiepski stan, znajomy bez tolerki ostatnio uparł się, że chce mocno i mimo moich zaleceń palił sam proch (najebał go za dużo). Efekt: odcięcie od świata na godzinę, wymioty i ogółem bad trip.

Ja zauważyłem, że odkąd przeszedłem kilka dni temu z maczanki na proch, serce częściej dokucza, szczególnie po wieczornych sesjach z tym kanna.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 158 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: roy »
można miał z tego wpakować w szluga i zjarać?
  • 992 / 17 / 0
No da się zjarać ze szluga. Z e-szluga też się da. Większe dawki nie dają karania tylko własnie takie odcięcie od świata. Ani to nieprzyjemne ani przyjemne, cholera wie co to za stan. Siedzisz i patrzysz w jeden punkt. Nie da się karać tego. Coś coraz więcej wychodzi kanna które są przyjemne, nie karają. BB-22 uważam za ulepszoną wersje akb, bez tego lenistwa okropnego, i jakiś dziwnych efektów typu kołatanie serca.
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.