Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Obojętnie jak ale jak jest próba samobójcza to przeważnie ląduje się w psychiatryku na obserwację. Może Cpunek00 napisze dlaczego tam go nie wjebali.
  • 466 / 4 / 0
No gadałem z psychiatrą ale nie mówiłem że chciałem sie zajebać specjalnie żeby mnie tam nie wjebali, jak bym jeszcze raz coś takiego zrobił wtedy by mnie napewno wzieli do psychiatryka, ale nie ma huja, wtedy odstawiłem klony i tak mnie poryło strasznie, teraz jest już gites ;D
  • 329 / / 0
Mi Hydroxyzynę lekarz przepisał na bezsenność i nadpobudliwość psycho-ruchową ale szybko odstawiłem bo stwierdziłem, że faszerowanie się psychotropami nie wiele pozytywu wniesie do mojego życia prócz zrytego dekla, a zrycia mi wystarczy póki co ;D
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 641 / 16 / 0
hydroxyzyna to nie takie faszerowanie. Metabolitem hydroksyzyny jest cetyryzyna - lek na allergie (zyrtec), także jest to lekki uspokajacz, niestety dość słaby i nie-euforyczny.
  • 329 / / 0
..ale sam fakt jedzenia tego ścierwa wpływa przy dłuższym stosowaniu na organizm, zresztą jak wszystko i nie wiem czy chroniczne zażywanie hydroxyzyny jest aby na pewno pozytywne :)
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

• 641 / 16 / 0
Bez wpływu, bez objawów abstynencyjnych, jedynie lekki niezauważalny wzrost tolerancji.
  • 329 / / 0
A co z psychiką?

• 311 / 1 / 0
kurwa toz to jak cukierek jest. na pewno nie ryje bani tak jak DXM nie boj sie.
  • 329 / / 0
@up

Nie boję się ;) tylko poruszam kwestie taką czy aby na 100% jest nieszkodliwa hydroxyzyna :)

a DXM > Hydroxyzyna - w każdym calu :)

• 3309 / 21 / 0
specyfikator pisze:
a DXM > Hydroxyzyna - w każdym calu :)
Porównujesz dawki medyczne DXM do hydroksyzyny? Bo wtedy masz ustąpienie kaszlu vs. uspokojenie. Tego drugiego się nie ćpa i ciężko porównać substancję w dawce rekreacyjnej do typowego medycznego leku bez "potencjału fazowego".

Ja tam lubię sobie wrzucić na silny stres jakieś 25-50 mg, przynajmniej wiem, że się uspokoję, ale nie będę przysypiał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.