Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Czym jest spowodowane takie "wyginanie" po kanna? Czesto to widze, pod stacjonarka
wolna molekula
#mops
  • 567 / 53 / 0
Pod stacjonarką to naturalne. Po prostu pojebani ludzie tam łażą :finger:
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1874 / 96 / 127
No i to jeszcze w Sosnowcu... ;d
wolna molekula
#mops
  • 295 / 3 / 0
belejaki pisze:
Czym jest spowodowane takie "wyginanie" po kanna? Czesto to widze, pod stacjonarka
Zwykłym przedawkowaniem. W stacjonarkach prawie wszystko ma popierdolone proporcje i to miksów, a nie jednego kanna. Lewe stacjonarne sklepy opylają kanna 'do kolekcji' z wiadomej witryny, bynajmniej u mnie.

Dwóch z moich kolegów, którzy palili więcej ode mnie po jednym buchu, hardcore wakiki ben permanentnie zrezygnowało z syntetyków. Na 15 minut kompletnie odcięło im świadomość.
Szacuję, że może tam być stężenie 1:10-15
ohohosialalala
  • 567 / 53 / 0
No, to już stężenie dla karaczy. A wiadomo, ziomki nie w szeregach zakonu to się wyginają XD

Z resztą chuj wie jakie kanna oni tam gonią.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1168 / 53 / 0
Dawniej pewnie większość na am była, teraz na salony wkracza chminaca i siostry.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
herrfuhrer pisze:
belejaki pisze:
Zwykłym przedawkowaniem. W stacjonarkach prawie wszystko ma popierdolone proporcje i to miksów, a nie jednego kanna. Lewe stacjonarne sklepy opylają kanna 'do kolekcji' z wiadomej witryny, bynajmniej u mnie.

Dwóch z moich kolegów, którzy palili więcej ode mnie po jednym buchu, hardcore wakiki ben permanentnie zrezygnowało z syntetyków. Na 15 minut kompletnie odcięło im świadomość.
Szacuję, że może tam być stężenie 1:10-15
+ na raz skrecaja z calosci lolka lub jaraja lufa za lufa az padna, na przypal.
niedojebanie genetyczne
  • 180 / 4 / 0
Ostatnio po paru paleniach AKB48 miałem takiego bad tripa jak nigdy po żadnym zielsku. I zamuł, lęki parę następnych dni, w sumie do teraz mi nie przeszło, ale jest lepiej. Odpuszczam na długo syntetyczne kanna, natura najlepsza.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 989 / 76 / 0
porto pisze:
Teraz pytanie uważam że chyba najważniejsze bo przeszło sporo, zęby ok, pamięć zawsze jako tako itd. Jednak największe szkody uważam zauważyłem w stawach, bolą kręcą pstrykają itd. Czy też to potwierdzicie?
Potwierdzam. Zapewne po BB?

Paliłem to ustrojstwo we wrześniu 2013 roku. Z folii aluminiowej. Chujowo mi to szło i jakby do kupy zebrać te palenia to wyszłyby ze trzy, cztery? Efekty uboczne? Stawy, mięśnie...

Stawy: kiedyś, gdy siadałem po turecku, mogłem wytrzymać w tej pozycji godzinę albo trochę więcej. Teraz nie ma takiej możliwości, bo jak za długo tak sobie posiedzę to czucie mi szybko znika, pojawia się jakieś pojebane mrowienie, a jak wstanę, żeby rozprostować kości... poezja, czysta poezja romantyczna, ból istnienia, ból nóg, ból dupy.

Mięśnie: cóż, sprawa dziwna. Mogę sobie popierdalać na siłowni, robić przysiady ze sztangą na plecach, brać kilkadziesiąt kilogramów, wyciskać na klatę, biceps, szmery bajery, ale jak przyjdzie do potrzymania kilogramowego plastiku ponad głową przez ponad 2 minuty to mięśnie drętwieją, krzepną, bolą, tracą siły, opadają. Poezja paradoksalna: typ bierze ponad stówę na prysiad a plastiku nad głową nie może utrzymać przez dwie minuty. Oczywiście te mrowienie, krzepnięcie mięśni można przezwyciężyć i trzymać, działać, pracować, ale tego kiedyś nie było i to uczucie jest chujowe.

Kanna najbardziej zjebały mi mięśnie i stawy, nerki pobolewały przez jakieś 3-6 miesięcy, a nie spaliłem tego gówna nawet grama.

Nie polecam tych substancji, odradzam. To jest lobotomia na własne życzenie. Nielegalne narkotyki są lepsze od tego ścierwa. Nie chcę moralizować, bo i tak każdy zrobi to co będzie chciał i może nawet się cieszyć działaniem, okazjonalnie popalać itp. Ale uważajcie, bo te kanna to zdradzieckie gówno. Mózg zamienia się w kleik, ciało w zardzewiałego robota, a życie w zaślinione wyro, niemytą bieliznę i zapomnienie kompletne.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 180 / 4 / 0
Nie wiem ile masz lat, ale z wiekiem to normalne że mięśnie nie są takie wytrzymałe, mimo iż są silne. To nie wyklucza że te kannabinoidy się do takiego stanu nie przyczyniły.
Coś co jeszcze mi się przypomniało, a powodu czego nie znałem to ból gardła. Normalnie nie choruje i tak też było teraz. Miałem gorączkę jeden dzień i byłem zdrowy, prawie. Miałem tylko po tym koszmarny ból gardła, szczególnie w nocy. Nie wiedziałem czemu, nie przechodziło mimo leczenia. Po ponad dwóch tygodnia w końcu przeszło, niby samo, a w tak w sumie to już wiem czemu. Wchodząc na to forum wyczytałem że maczanki szkodzą wybitnie na gardło w (wszystko co palimy szkodzi ale w umiarkowanym stopniu). Dodam, że przed okresem zanim zachorowałem paliłem tego trochę i to musiało mi zaszkodzić.
Jakbym palił normalne zioło to by mi nic nie było, bo paliłem go kiedyś zdecydowanie więcej niż tego. Jak widać w tym przypadku jabłko padło bardzo daleko od jabłoni i nikt nie wie co te syntetyki robią w naszych organizmach. Nie polecam.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.