Ja biore deksedryne czyli deksamfetamine z apteki na ADHD z 1.5 roku i nie tykałem przez ten czas ketonów…
Ale
dziś niestety zajebałem coś w stylu 3cmc/3mmc… ahh i będzie potem brak serotoniki… a ja mam OCD .. przejebame
@mmigotka @CzarnyWlad Team Władek mordeczki, jebać kryształy
Czy to koleżeńskie czy miłosne.
Mieszanką odklejenia psychicznego i intelektualnego z byciem zbyt zrywnym i wygadanym oraz przebywaniem w nieciekawym towarzystwie ma bardzo złe efekty.
Po opio to najwyżej się na nacpasz i znikasz na dłuższy czas. Nie ma Cie . Jak coś napiszesz to zazwyczaj zdawkowo, ale z trzeźwym w miarę umysłem.
A ketony i alkohol to już w ogóle masakra.
Najgorsze że temat wraca jak bumerang
Miałem przerwę z 4 lata od proszków ale jak sobie raz zamówiłem to znowu zaczelo to wracać
raz na 2 miesiące muszę zajebac się zeszmacic, mimo ze wiem że z tego nie mam żadnych korzyści .
Ani euforii jakiejś fajnej , ani rozkmin
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dragi mnie złamały, przemielily i wypluły. Jednak się pozbierałem. Jak rezygnowałem to jeszcze pół roku miałem ataki nerwicy i różne dziwne akcje ale po pół roku wszystko minęło. Wtedy był najlepszy okres, żeby zacząć wszystko układać i dziś, po chyba 6 czy 7 latach od odejścia z RC jest wszystko w bdb stanie.
Tylko podstawą dla mnie - zero jakichś SSRI czy innych śmieci. Czysty umysł i praca nad sobą. Tak samo zero alko tylko rodzina, przyjaciele, siłownia i inne hobby jak np góry. Jako, że nie pije to czasu mam w choj
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.