4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Czy było warto
Tak
320
55%
Nie
267
45%

Liczba głosów: 587

ODPOWIEDZ
  • 64 / 7 / 0
@mmigotka i bardzo dobrze że masz etap beta-ketonów za sobą…
Ja biore deksedryne czyli deksamfetamine z apteki na ADHD z 1.5 roku i nie tykałem przez ten czas ketonów…
Ale
dziś niestety zajebałem coś w stylu 3cmc/3mmc… ahh i będzie potem brak serotoniki… a ja mam OCD .. przejebame

@mmigotka @CzarnyWlad Team Władek mordeczki, jebać kryształy
  • 5238 / 931 / 0
Ketony niszczą wszelkie relacje
Czy to koleżeńskie czy miłosne.
Mieszanką odklejenia psychicznego i intelektualnego z byciem zbyt zrywnym i wygadanym oraz przebywaniem w nieciekawym towarzystwie ma bardzo złe efekty.
Po opio to najwyżej się na nacpasz i znikasz na dłuższy czas. Nie ma Cie . Jak coś napiszesz to zazwyczaj zdawkowo, ale z trzeźwym w miarę umysłem.
A ketony i alkohol to już w ogóle masakra.
Najgorsze że temat wraca jak bumerang

Miałem przerwę z 4 lata od proszków ale jak sobie raz zamówiłem to znowu zaczelo to wracać
raz na 2 miesiące muszę zajebac się zeszmacic, mimo ze wiem że z tego nie mam żadnych korzyści .
Ani euforii jakiejś fajnej , ani rozkmin
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9500 / 1867 / 0
W ja nie żałuję. Z tego bagna wyszedłem dużo silniejszy niż byłem. Nawet niektórzy znajomi byli w szoku jak wrócił kontakt, że jestem dużo bardziej kontaktowy i ogarnięty.
Dragi mnie złamały, przemielily i wypluły. Jednak się pozbierałem. Jak rezygnowałem to jeszcze pół roku miałem ataki nerwicy i różne dziwne akcje ale po pół roku wszystko minęło. Wtedy był najlepszy okres, żeby zacząć wszystko układać i dziś, po chyba 6 czy 7 latach od odejścia z RC jest wszystko w bdb stanie.
Tylko podstawą dla mnie - zero jakichś SSRI czy innych śmieci. Czysty umysł i praca nad sobą. Tak samo zero alko tylko rodzina, przyjaciele, siłownia i inne hobby jak np góry. Jako, że nie pije to czasu mam w choj 🙃
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.