Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 634 / 4 / 0
Hehe

Zamówiłem teraz czteropak, jakie szanse że będzie jeszcze dzisiaj (apteka do 20 czynna) ?

\\ ej tak sobie myślę że co poniektórzy to mogliby mieć ustawione doz.pl jako stronę startową w przeglądarce %-D
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 8 / 0
Ee tam, są tańsze apteki co od pewnej kwoty nawet kurierem za pobraniem za free wyślą. Np. w jednej thio 5.57 a antek 5.37, wysyłka darmowa od 200. Przy 100 pakach thio wychodzi 7 dych taniej niż na dozie. Doz jest fajny, ale do małych zamówień. Odpada problem latania po aptekach przynajmniej.
  • 282 / / 0
ej kurwa antek 6 zl teraz kosztuje ! :wall: miedzy cena teraz a kiedys (5.56)
przy zamawianiu 10 paczek jest roznica 4.40 zl ~ 1 antek
to juz nie sa smiechy... to tak jak z frankiem szwajcarskim - ciagle rosnie :-(
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 523 / 2 / 0
Wszystko teraz drożenie. Tylko wypłaty ciągle te same. A kiedyś (z 1,5 roku temu?) był w dozie antek po ~4,98zŁ!! Pamiętam jak dziś, bo nie można było zamówić 4 pak tylko pięć, bo zamówienie od 20zł realizują (za 4 paki wychodziło 19,94 jakoś tak).
Wtedy to była cena jak marzenie, no i latanie po aptekach z głowy. Jak kurewki zczaiły że ćpuny na to lecą, to cena skoczyła adrazu na 5,56. A teraz 6zł! Bezczelni, nienażarci złodzieje :motz:
  • 3363 / 359 / 0
Pierdolicie jak stare baby. Ja u siebie w belgii 180mg kody mam za 6 euro, czyli 24zl. A tu mam 150mg za 6zl, jakies 1,50eur. Polska to raj dla europejskiego cpuna.
  • 425 / 33 / 0
Największym rajem dla ćpuna jest jednak Francja i Hiszpania. W obydwu krajach kodeina jest otc i bez innych substancji tj. paracetamoli, ibuprofenów. We Francji paderyl ( 30mg - 15mg kodeiny i 15mg etylomorfiny) a w Hiszpanii tabletki z 50mg czystej kodeiny. Żadnych ekstrakcji i sulfogwajakoli.
  • 3901 / 563 / 0
a ten parduretas to nie jest o powolnym uwalnianiu? pamietam, ze to sa takie tabsy w kropki

kurczę, 50mg bez recepty, raj
ja mysalelm ,ze tego nie ma w hiszpanii tylko gdzies w ameryce południowej.
w sumie do hiszpanii mozna by się wyprowadzic, mieszkania tez tansze...
  • 927 / 5 / 0
We Francji paderyl ( 30mg - 15mg kodeiny i 15mg etylomorfiny)
Jak byłem w Paryżu to raczyłem się tussipaxem:10 mg kodeiny i 10 mg etylomorfiny. Opakowanie zawierało chyba 15 tabletek i nie było drogie. Natomiast paderylu nie spotkałem we Francji :-/

A antidol podrożał z 5,56 zł do 6 zł jakiś czas temu :-( Ale to i tak najtaniej dla mnie do ogarnięcia, bo w moim mieście, w najtańszej aptece antek kosztuje 6,69 ;] Kurwa, stare dobre czasy były jak antek po piątce chodził w większośc aptek...
  • 282 / / 0
haha dzisiaj odebralem paczke w dozie ktorym pierwszy raz zamowilem 5 antkow, cena jak marzenie 25.70? ale na nastepny raz na bank bedzie 30zl, bo w komputerze zrobia patcha cen lekow i bedzie do dupy
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 3 / / 0
Ludzie! Antka nie ma w d0zie ... Wykupiliśmy cały zapas albo celowo go wycofali. Co myślicie?

Pisz poprawnie po polsku, bo następne takie posty nie będą akceptowane. - 13
Uwaga! Użytkownik hajowo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.