Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 567 / 52 / 0
Tak ad hoc, za każdym pierdolonym razem po sajko technologia nie dziala tak jak powinna, errory w telefonie czy w laptopie. Virusy, bledy. Tylko po sajko. Na trzezwo żadnych problemów. I to nie jest wytwór wyobraźni, bo jestem świadomy tego co robię.
Predzej martwy niz slaby
  • 2 / / 0
paranormalnie wydawalo mi sie ze przyjecie 6g paracetamolu przy okazji DXM to dobry pomysl
  • 5184 / 916 / 0
Klikacie swoimi paluchami chuj wi jak mocno i nie wiadomo gdzie w te komputery . Przecież nie "obce byty" zakłócają komunikacje.
Na dyso zdarzało mi się rozjebać bardzo mocne słuchawki nauszne. Wszystko przez swój nieogar i brak wyczucia. Podobnie musi być z problemami z internetem etc.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 272 / 25 / 0
Wyskakujący z impetem haczyk w drzwiach, całkowicie na trzeźwo, dzień po śmierci dziadka. Szpilka w światopoglądzie
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 3250 / 357 / 2
08 września 2018ledzeppelin2 pisze:
Klikacie swoimi paluchami chuj wi jak mocno i nie wiadomo gdzie w te komputery . Przecież nie "obce byty" zakłócają komunikacje.
Na dyso zdarzało mi się rozjebać bardzo mocne słuchawki nauszne. Wszystko przez swój nieogar i brak wyczucia. Podobnie musi być z problemami z internetem etc.
Widać że nie doświadczyłeś takich zjawisk. To nie jest przypadek i bez interakcji ze sprzętem sie cyrki dzieją. Jednym z najciekawszych była lampka do roweru która miała trzy tryby: wyłączona, mruganie i świecenie. Z kumplem byliśmy na dexie i nie dało sie jej wyłączyć. Zmieniało się tylko mruganie i świecenie, nie było trzeciego trybu. Po fazie ją wyłączyliśmy w końcu i potem już nie świrowała. Z telefonami i latarniami ulicznymi jest standard.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 23 / 4 / 0
Świetnie ujęta istota (ładunków elektrycznych) w sprawie roweru. Bierze się to prawdopodobnie z blokowania kanałów NMDA - w całym ciele. Powstaje różnica potencjałów, stąd gromadzone są małe ładunki elektryczne. Są ludzie zdolni kontrolować impulsy elektryczne w ciele (filmiki, dokumentacja - jak to mnisi zasilają żarówkę ciałem), co przedkładam byście uwierzyli, że "tak, mamy ładunki elektryczne w ciele" - i MOGĄ one oddziaływać ze środowiskiem. Stąd negacja tego jest ignorancją. Nie przemawiam, jak nikt w tej płaszczyźnie, ze znajomością rzeczy; ale można to sprawdzić osobiście, do czego gorliwie zachęcam. No, za tydzień wracam z obczyzny do rodzimego kraju, sesyjna przerwa studyjna na pracę się kończy. Miałem zamiar nadłożyć przerwie od dekszenia jeszcze krztynę czasu; jednak (nie żebym szukał powodu) czuję się powołany do przebadania wątpliwej sprawy i stanięcia na czele projektu badawczego "elektryka deks nie tyka" ;P.
Co się tyczy "dziwnych spraw". Czy ktoś jeszcze zauważył wzmożone łaszenie się zwierząt nazajutrz po zdekszeniu? Często czuję się jak Franciszek z Asyżu, a zwierzęta lgną do mnie po nocce. Zdałoby się, jakby czuły moją miłość - bo tej mam w bród przez kilka kolejnych dni (w sumie na co dzień, też na pęczki). [na pijaków, i złych ludzi - psy zawsze szczekają, stronią od nich; to musi być jakaś aura z serotoniny/oksytocyny?]. Kto może, niech sprawdzi ;)
Ludzie! każdy z was mógłby samotny, zdekszony,
Myślą i wiarą zwalać i podźwigać trony.
  • 6 / / 0
Najbliższe do "paranormalnego" co mnie spotkało na dexie to wizja odklejającej się i spadającej z hukiem rolety z okna, która godzinę później faktycznie spadła w trakcie fazy. Byłem zdecydowanie bardziej oszołomiony tym wydarzeniem niż powinienem ;)
  • 1610 / 55 / 0
Kurde, niektóre posty czyta się tutaj lepiej niż za dawnych czasów wątek typu "oni tu są" o jazdach na alfie. Szkoda że tak mało postów

Ja sam nic nie napisze, bo raz wzialem 300mg, I mocne odczucia, ale żadnych wizuali. Wolałbym wtedy spacerować
  • 1744 / 576 / 0
Jak tam, udało się już cokolwiek udokumentować, czy nadal "wiem że tak było to prawda!!!!11!1"?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Mi się same piosenki zmieniały w telefonie. W sensie telefon leżał obok i się przełączały ale nie z playlisty tylko otwierała się sama inna apka albo inna playlista się włączała. Niestety nie udało mi się tego udokumentować
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.