Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 435 / 12
brefedron + MXE - słaba opcja IMO, choć nie próbowałem.
brefedron + pentedron - to samo, co jakikolwiek inny miks brefedronu z lekkim dopaminergikiem (bufedron, alfa-PPP, itp.). pentedronu sypie się jednak nieco mniej, niż pozostałych.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 12 / / 0
ale nadal nic nie ma o dawkach moze ktos doswiadczony sie wypowie :P?
  • 6172 / 435 / 12
jest, tylko nie w tym poście.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 12 / / 0
co myslicie o polaczeniu breferdonu z 6 apb ? szybka odpowiedz bo brefedron na mnie nie dziala a wzialem juz 300mg
  • 397 / 3 / 0
Generalnie bym nie ryzykował. Ale skoro wziąłeś tylko 300mg to nie umrzesz pewnie. Tylko nie przegnij z APB. 300mg to nie dużo z tego co wiem, chociaż zależy jaką masz tolerancję, no i czy wziąłeś to 3 godziny temu, czy 5 minut temu.
  • 12 / / 0
ogolnie to wzialem 450 brefe + 100mg 6 apb nie dzialaja na mnie te substancje tak jak powinno ale to wina chyba 2lat brania dziennie nielegalnych srodkow ktore nie sa latwo dostepne :)
  • 397 / 3 / 0
Jeśli masz więcej 6-APB i nadal ochotę, żeby się porobić, to może dorzuć z 50-80mg. Co do tej substancji akurat mam pewność, że działa i nie ma chuja, że nie. Ewentualnie masz lewy towar.
Albo zmień drogę administracji %-D
  • 12 / / 0
u mnie nie działa 6-APB oraz brefedron oba oddziałują na serotoninę jak
również oba są empatogenami i może tu jest problem? Są liczne
przypadki że na niektóre osoby po prostu serotogeniki w ogóle nie
działają. Myślę że tu może być problem.
trzeba poczytać o gospodarce serotoninowej i empatogenach bo może to pomóc
w przyszłości w ewentualnym doborze substancji i uniknięcia
rozczarowań dla niektorych osob ja osobiscie znalazlem ten tekst

Serotonina odpowiada za bardzo wiele funkcji i zachowań, od tak elementarnych jak głód, pobudliwość i odczuwanie bólu, po tak skomplikowane jak pamięć i koncentracja uwagi. Zaburzenia gospodarki serotoninowej mogą wiązać się z jednej strony z nadmierną impulsywnością i agresją (osoba podejmuje nieprzemyślane, szkodliwe dla siebie i otoczenia decyzje), z drugiej zaś z zupełnym brakiem woli oraz inercją.

Jednym z charakterystycznych objawów depresji jest brak możliwości i chęci podejmowania jakichkolwiek decyzji. Wiele leków antydepresyjnych wpływa na układ serotoninergiczny, zwiększając ilość serotoniny dostępnej w synapsach. To pośrednio wpływa na zachodzące w dłuższym okresie czasu (tygodnie) zmiany plastyczności neuronalnej i skutkuje poprawą nastroju.

Mózg zdrowej osoby doskonale reguluje swoją gospodarkę biochemiczną i nie potrzebuje żadnej ingerencji z zewnątrz.
Silne środki farmakologiczne mogą tylko zaburzyć i zniszczyć prawidłowe mechanizmy. Leki antydepresyjne, np. popularny Prozac (wpływa na gospodarkę serotoninową), nadużywany i stosowany wbrew zaleceniom lekarza (np. przez osoby bez diagnozy depresji klinicznej) jest niebezpiecznym środkiem, który może nas uzależnić.

watpie ze towar jest trefny :)
  • 397 / 3 / 0
Ale skoro jest to tak elementarna substancja, tak potrzebna organizmowi, to jeśli jesteś zdrowym człowiekiem, nie ma możliwości aby środek na nią oddziałujący nie dał efektów. Jeśli naprawdę nie działa, to może masz coś pod kopułką popsute.

Bierzesz jakieś leki?
  • 69 / / 0
Wiem, że jest oddzielny watek do i.v., ale nie każdy tam zagląda, wiec pytam i tu: jakieś ciekawe mixy iv ktos testował ostatnio?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.