4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 104 / 4 / 0
Ja od poczatku zawsze zjazdy mam takie same i zawsze mam w pogotowiu jakieś szkiełko na czarną godzinę, choćby to miała być jakaś maczanka, to i tak się upierdolę i zasnę. Tylko po miksie mieszanki z mefem serce może przeszkadzać, kwestia przyzwyczajenia.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilotpete »
Proszek w sumie to trochę w tym racji moim zdaniem. Tyle że nie ma to nic wspólnego ze stażem a raczej z ilością na ciągu. Walisz dłużej, rośnie tolerancja, ładujesz więcej to i mocniejsze zjazdy :-p
"Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa."
  • 1611 / 34 / 0
Ja im więcej mefie, tym zjazdy mam słabsze.
Najsłabszy zjazd miałem ostatnio - 400mg nosem + 400mg buzią (w ratach).

Biorę multiwitaminę, magnez+b6, wapno i aspirynę zawsze 2x.

Do tego 2 piwka dobrze działają.

Zjazd zmniejsza przyjmowanie doustne razem z wciąganiem.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Proszek »
Jako, że zejście jest bardziej psychicznie niż fizycznie, to moim zdaniem bardzo pomaga też jeżeli w momencie zejścia zajmiemy się innymi rzeczami, nie mówię tu o robieniu porządków domowych czy czytaniu książek, bardziej mam na myśli, żeby zająć czymś nasz umysł, np. obejrzeć film. posłuchać muzyki, pomyśleć o planach na dzień jutrzejszych (chyba że są związane z mefem, to nie xd), ale w kazdym razie zeby zająć czymś swoją uwagę, szybko wtedy można zapomnieć o tym że tego dnia mefiliśmy i już nie jest tak fajnie i nie mamy więcej prochów.
Uwaga! Użytkownik Proszek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: verken »
Jeśli chodzi o czucie działania mefedronu w ciągu - to cóż, tak naprawdę nie bardzo je czuję. Ogólnie mam tak podbitą tolerancję, że pierwsze dwie kreski (po jakiejś 24-godzinnej przerwie) po 150-200mg donosowo sprawiają cokolwiek konkretnego. Potem każda kolejna to już tylko poprawienie komfortu psychicznego, stłumienie głodu, snu. I utrzymywanie humoru - nie myślę o niczym negatywnie, jestem bardziej zdystansowany - a właśnie tego potrzebuje.
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Nie wiem czemu, ale żal mi bardziej osobników ktorzy niuchają mefa niż tych którzy muszą zalepiać swoje dupy antidolem.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilotpete »
Ale miej też wzgląd na tych, którzy chcą spróbować tylko raz %-D A później wrócą do tabaki - no fchuj :-D
"Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa."
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
A nie jest tak, że właśnie zjazdy z upływem czasu użytkowania są mniejsze, bo i samo działanie 4-MMC jest znacznie słabsze?
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mirrow »
unrealism pisze:
A nie jest tak, że właśnie zjazdy z upływem czasu użytkowania są mniejsze, bo i samo działanie 4-MMC jest znacznie słabsze?
U mnie tak wlasnie jest. Zjazdy z czasem prawie zanikly, albo po prostu dalo sie je przespac. No ale mnie juz 300-400 mg ostatnio nie klepalo;/
A potem znow troche. Dziwnie w ogole. Jakas 'dziurawa' tolerancja sie zrobila;]
Uwaga! Użytkownik Mirrow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
u mnie efekt zjazdu już w ogóle nie występuje, nie zależnie od ilości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.